Skocz do zawartości

Czy dobre katalogi wciąż sporo dają?

tako

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że nie ma dobrych katalogów w Polsce...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W takim razie oczekuję, że pozbędziesz się swoich, nie będziesz przecież brał kasy za wpisy które nic nie dają.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W takim razie oczekuję, że pozbędziesz się swoich, nie będziesz przecież brał kasy za wpisy które nic nie dają.

Pokaż mi jelenia który je kupi ... a co pozbycia się - już niedługo ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pokaż mi jelenia który je kupi

Ja kupię :) Składam oficjalnie ofertę - 100 PLN za sztukę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

I co mam Ci napisać?

Dziękuję za dotychczasową współpracę wszystkim Wam razem i każdemu z osobna. FY2.

Wszystkiego dobrego na nowej drodze?

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nie oszukujmy się link nawet z katalogu PR5, to link z podstrony nr 12412 z PR n/a i mocą bliska 0,

W wielu katalogach podstrony linkują do siebie, coś w rodzaju wtyczki WP "podobne wpisy" więc duża ilość podstron to może nawet plus a nie minus.

MULTIKONTO

Pokaż mi jelenia który je kupi

Ponad 7000 jeleni w samej kategorii Internet w twoim linksorze :)

A co do samych katalogów - są mniej efektowne jak kilka lat temu, ale nadal mają moc i jestem zdania, że większość fraz da się wypozycjonować samymi katalogami. Nie mówiąc o regionalnych frazach, które wejdą w TOP samymi darmowymi katalogami. Wiadomo - liczy się najbardziej sama baza.

Kocham Polskę

@blake: spadaj :P

@Nikonem: vice versa ... aczkolwiek nie zniknę ze sceny tak szybko jakbyście chcieli - dzisiejsza skrzynka mejlowa mówi to sama za Mnie

@tako: i co z tego ;)

@Matthew: zejdź na ziemię :)

@Nikonem: vice versa ...

Zgredziu, nie jestem dobrze wychowany więc powiem wprost- wolałem Cię w tej odsłonie sprzed roku i wcześniej ;)

e: a nie chodziło mi o fizyczność...

Według Mnie nic się nie zmieniło ... nawet jak patrzę w lustro to widzę tylko drobne 9,5 kg więcej :) plus więcej siwych włosów :D

e: Niko - domyślam się ale i tak to też się nie zmieniło - dosżło tylko wiecej roboty.

Zrobiłem to do paszportu i wizy ... :D

https://goo.gl/ksloK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności