Skocz do zawartości

Czy dobre katalogi wciąż sporo dają?

tako

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nikt nie mówił że będzie lekko. Chciałem podkreślić że admini katalogów czekają, nic o wydawcach nie wspomniałem, to swoją drogą...

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Nie - katalogi nawet te dobry nic nie dają, można złapać tylko ban.

Nie - na katalogach nic nie zarobimy, ew grosze rzędu 10-15 zł/dzień z jednego

Nie - nie warto już stawiać seokatalogów ani innych

:nonono:

Eeee tam ;) ja mam w planach następne :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Najlepiej jak jakiś laik np.ja, pyta: ile można zarobić na seokatalogu?? Po czym zadaje następne pytanie w innym temacie: "co to jest backlink" albo "ile zarabia Zgred na katalogach"?..Zgred to napisz że zarabiasz mnóstwo kasiury na jednym katalogu i będzie gucio:-) aha no i że katalogi to podstawa pozycjonowania i 3/4 całego pozycjonowania.

Eeee tam ;) ja mam w planach następne :)

A w tych co mi "ujawniłeś" to dalej wpisy wiszą niezatwierdzone. :)

Aha, jeszcze jedno. Róbcie mniejsze te grupy katalogów, ale lepiej linkowane. Bo już nie wyrabiam z podlinkowaniem swoich wpisów, żeby się zaindeksowały.

Edycja nr 2. Przypomniało mi się. Wybierajcie w miarę dobre hostingi, żeby nie było tak jak z pewna grupą (ma coś wspólnego z dalmatyńczykami), która leży co drugi dzień.

Eksperyment Discover.pl

TheMatthew173 ironia i sarkazm..dla tych którzy się nie znają uwierzą:-)

wiadomo że dobry, zadbany, mocno moderowany, z wysokimi parametrami katalog stron coś daje. Katalogi był, są i będą. Np. w Niemczech za umieszczeniu wpisu w mocnych katalogach płacimy 50 euro za rok! nie za wpis dożywotni.

A z tymi 10-15 zł/dzień to już różnie bywa..nie??

Na tak zwanym zachodzie czasowe wpisy to normalka ... u Nas byłoby larum, że to skok na kasę. No i nikt tak nei zrobi abonamentu bo nie opłaca się żadnej ze stron... ale to będzie do czasu ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dodawanie to jedno, dodaj do 500 seokatalogów i sprawdź indeksację :)

Tak samo z innymi, wp-kat akurat i dobrze podlinkowane wordpressy indeksują się same po pewnym czasie. WordPrass ma do tego, że bardzo dobrze i łatwo można zrobić linkowanie wewnętrzne co ułatwia indeksowanie.

Teraz dopalanie z samych komenatrzy, profili mało daje. My akurat budujemy teraz strategię jak https://backlinksindexer.com/

Dopalanie z wielu rodzajów skryptów a następnie dopalenie ich dodatkowo (najlepiej wychodzi social, web 2.0, precle) z tego co winika po naszych testach.

Teraz dopalanie z samych komenatrzy, profili mało daje.

Eee tam - po prostu nie umita tego zrobić porządnie :P

Nie odpowiadam na PW.

Eee tam - po prostu nie umita tego zrobić porządnie :P

Poszło PW w takim razie :P

:hahaha:

Zgred, podziel się tym co napisał, niech wszyscy się pośmieją :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności