Skocz do zawartości

Czy dobre katalogi wciąż sporo dają?

tako

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Małpę to ktoś tutaj udaje. Z tego co się orientuję w dziale "Ogłoszenia i zlecenia" wystawiając ofertę wymagane jest podanie danych rejestracyjnych firmy - NIP, adres i nazwę. Zgodnie z pkt 2a regulaminu tego działu.

Wystawiamy rachunki na życzenie klienta!

Naturlish SEM & SEO

mk89 (małpa) onet.eu

Magik i Ruda

A jak klient sobie nie życzy to Ruda rachunku nie wystawi? Na lewo leci? Ojjj ja bym się bał takie ogłoszenia wystawiać. A ogólnie to kim jest Ruda? A może jest to 15 letni rudy pryszczak?

Za przestępną cenę jesteśmy w stanie przygotować Państwu profesjonalny AUDYT SEO STRON np. analiza fraz, analiza kosztów, analiza konkurencji, przygotowanie kampanii adwords, analiza kodu strony w celu poprawienia jej funkcjonalności dla robotów google, przygotowanie strategii

Audyt stron, przygotowanie strategii! :wow:

Wpisu w śmieciowym katalogu podlinkować nie potrafisz!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ty siej dalej herezje że w filtr można wpaść dodając 100

:D Yhy i oferowałbym blasta na 3k linków w ciągu dnia....

Dane są w tym zapisku:

Cena: 799,50 brutto - wystawiam faktury.

Oferta nie jest skierowana do pokemonów, którym i tak bym tego nie sprzedał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Sprzedał byś :)

Nie sprzedałbym gdyby była to jakaś lama, która chciałaby to wykorzystać w niewłaściwy sposób. Nie chciałbym za parę złotych później stękania słuchać, że udupiłem komuś stronę katalogami.

tak sobie czytam to forumisko i... żal

starzy tępią nowych... nowi nie są dłużni... każdy ma rację... zero szacunku... no z forum robi sie śmietnisko

tak, tak... zaraz ktoś mi przywali "po co czytasz"... bo po to jest ten serwis... a wy B i M i inni co pienią, robicie gó**o z tego miejsca

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Strucel na rynku co raz trudniej :)

Jak sobie zrobisz 5 sił portera to nie ma barier wejscia i wyjścia, substytutów w cholere... wiec jestem rpzeciwnego zdania. Ale sprzątać tez trzeba umić :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lubisz ? Jest domena - coś ok 5MIO linków, ponad 30 tys domen - chcesz oczyścić ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wracając do meritum, "dobre", pojedyncze katalogi wciąż mają i myślę, że zawsze będą miały sporą wartość. Kluczowy jest wiek takiego katalogu i dbałość redaktorów. Martwi mnie z kolei coraz bardziej bezmyślność niektórych właścicieli grup katalogów, których rozwój coraz bardziej przypomina bardzo popularne jeszcze jakieś ponad 5 lat temu i z hukiem upadłe qlWeby.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności