Skocz do zawartości

ach, cóż to był za ślub

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.05.2013 o 07:50, davit napisał(a):

Rozumiem, że te osoby lub pary, które nie tworzą rodziny nie mają być chronione przez państwo i prawo, bo nie mają żadnej wartości?

Jako ludzie i obywatele są chronieni przez prawo, z mocy konstytucji (nawet tej obecnej, napisanej przez komuchów). Ale jako związek, już nie są i słusznie.

Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 30.05.2013 o 07:54, TRENS napisał(a):

Tak. Niech gejosy sobie utworzą własne państwo. Może na księżycu?

Odwołując się tutaj do już wymienionego Boga, stworzył ich na ziemi i mamy ich miłować, a więc miłujcie się bracia i siostry.

Ale chyba teraz na ziemi rządzi szatan coś mi się tak wydaje :D :D

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

W dniu 30.05.2013 o 07:58, davit napisał(a):

Odwołując się tutaj do już wymienionego Boga, stworzył ich na ziemi i mamy ich miłować, a więc miłujcie się bracia i siostry.

Bóg również stworzył morderców, złodziei, gwałcicieli dlatego należy potępiać ich czyny/ grzechy (napisałem już wcześniej), nie ludzi.

Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica

W dniu 30.05.2013 o 07:57, bori79 napisał(a):

Z perspektywy gatunku czy Ci się to podoba czy nie homoseksualiści są całkowicie bezwartościowi.

Perspektywa gatunku w ogóle mnie nie obchodzi, bo nasz gatunek już popisał się pary razy w historii i teraz wystarczy rozejrzeć się dookoła, żeby stwierdzić, że im nas będzie mniej tym lepiej. Zresztą według prawa Darwina i tak wykończy nas własna głupota.

poniżej macie przykład tej tolerancji, powstał lunapark we Wrocławiu i cyt:" każda kobieta oraz... każdy mężczyzna przebrany za kobietę zapłacą połowę ceny." taki prezent na dzień dziecka.

https://www.gazetawroclawska.pl/artykul/906909,we-wroclawiu-powstaje-potezny-lunapark-znamy-ceny-biletow,id,t.html

W dniu 30.05.2013 o 08:08, pchlistosc napisał(a):

poniżej macie przykład tej tolerancji, powstał lunapark we Wrocławiu i cyt:" każda kobieta oraz... każdy mężczyzna przebrany za kobietę zapłacą połowę ceny." taki prezent na dzień dziecka.

https://www.gazetawro...letow,id,t.html

Przykład tolerancji jest w komentarzach.

Jak tak bardzo troszczysz się o wychowanie dzieci zainteresuj się lepiej dziećmi w rodzinach patologicznych bo tam jest koszmar, a nie gdy ktoś przebiera się za inną płeć, dla dzieci to raczej zabawne.

W dniu 30.05.2013 o 08:00, davit napisał(a):

Perspektywa gatunku w ogóle mnie nie obchodzi

Typowe dla lewaka, co mnie świat, ludzie, gatunek, ważne żeby murzyn mógł mnie walić w cztery litery pod meczetem w centrum Londynu.Nie chodzi mi personalnie o Ciebie.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

W dniu 30.05.2013 o 07:01, it_management napisał(a):

Polska kraj - ciemny kraj. Sorry koledzy ale nie macie pojecia o tolerancji.

Z jakiego to powodu pary homoseksualne nie powinny mieć dzieci ? Orientacja seksualna rodziców ma znikomy wpływ na orientację seksualną dziecka (odsyłam do badań na ten temat).

Tych zmanipulowanych niewłaściwie dobraną grupą reprezentacyjną ? :D

Co do tolerancji to właśnie sam dałeś przykład jej braku nie respektując i dopuszczając do faktu, że ktoś inny może mieć swoje własne zdanie :)

Źle odrobiłeś lekcje :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

W dniu 30.05.2013 o 07:01, it_management napisał(a):

Orientacja seksualna rodziców ma znikomy wpływ na orientację seksualną dziecka (odsyłam do badań na ten temat).

masz badania

Cytat

Mark Regenrsu z uniwersytetu w Teksasie przeprowadził jedno z badań na grupie blisko 3 tys. losowo wybranych dorosłych Amerykanów. Zgodnie z tzw. złotym standardem, obejmującym 40 kategorii różnych zachowań emocjonalnych i społecznych, analizował postępowanie wybranych osób. U grupy osób, wychowywanych przez homoseksualistów, odkryto aż 24 rodzaje negatywnych skutków wychowania. Potwierdzono także, że dużo lepiej mają radzą sobie osoby rozwijające się w stabilnych rodzinach, opartych na małżeństwie kobiety i mężczyzny. Osoby takie mają m.in. większe szanse na odniesienie sukcesu życiowego, a więc nie są zagrożone ubóstwem itp.

Autor projektu badawczego doszedł do wniosku, że 12 proc. dzieci wychowanych przez matkę lesbijkę i 24 proc. tych, którymi opiekował się ojciec gej przyznawało, że myślało ostatnio o popełnieniu samobójstwa. Dla porównania w przypadku kompletnych rodzin i samotnego rodzica biologicznego odsetek dzieci rozważających odebranie sobie życia wyniósł 5 proc. 28 proc. dzieci wychowanych przez matkę lesbijkę podawało, że nie ma obecnie pracy. Do braku zatrudnienia przyznawało się 20 proc. dzieci wychowanych przez ojca geja, a tylko 8 proc. z kompletnych rodzin biologicznych i 13 proc. wychowanych przez jednego rodzica.

Aż 23 proc. dzieci wychowanych przez matkę lesbijkę mówiło, że było „dotykane seksualnie” przez ich rodzica lub jej partnerkę. Odsetek ten w przypadku pełnej rodziny biologicznej wyniósł 2 proc., w przypadku ojca geja – 6 proc. natomiast pojedynczego rodzica – 10 proc. Kolejna zatrważająca statystyka dotyczy sytuacji, kiedy osoby w pewnym momencie zostały zmuszone do seksu wbrew ich woli. Dotyczy to 31 proc. tych wychowanych przez matkę lesbijkę, 25 proc. przez ojca geja i 8 proc. z pełnych rodzin biologicznych.

40 proc. wychowanych przez matkę lesbijkę i 25 proc. wychowanych przez ojca geja miało romans w czasie małżeństwa lub wspólnego mieszkania z partnerem. Do tego typu sytuacji przyznało się 13 proc. tych wychowanych w rodzinach tradycyjnych. 19 proc. wychowanych przez matkę lub ojca homoseksualistów przechodzi lub ostatnio przechodziło psychoterapię. Tymczasem o potrzebie konsultacji z psychoterapeutą mówiło 8 proc. wychowanych w rodzinie biologicznej.

20 proc. wychowywanych przez matkę lesbijkę i 25 proc. przez ojca geja podawało, że nabawiło się infekcji przenoszonych drogą płciową. Odsetek takich przypadków w odniesieniu do dzieci z rodzin tradycyjnych wyniósł 8 proc. 61 proc. wychowanych przez matkę lesbijkę i 71 proc. wychowanych przez ojca geja określało siebie jako „całkowicie heteroseksualnych”. Do takiej tożsamości przyznawało się natomiast 90 proc. tych wychowanych w pełnej biologicznej rodzinie. Najnowszy raport oparty jest na danych zgromadzonych w projekcie New Family Structures Study, gromadzącym odpowiedzi udzielone przez 3 tys. młodych osób dorosłych – w wieku od 18 do 39 lat. 175 z nich miało matkę lesbijkę a 73 ojca geja. Porównując z odpowiedziami tych wychowanych w rodzinach z obojgiem heteroseksualnych rodziców biologicznych, próbowano ustalić komu z nich wiedzie się lepiej w oparciu o 40 różnych wyznaczników, dotyczących wymiarów życia socjalnego, emocjonalnego i relacyjnego.

Teraz o badaniach na które się powołujesz

Cytat

Niedawno w periodyku „Social Research Science” znalazła się również analiza prof. Loren Marks z uniwersytetu w Luizjanie. Profesor krytycznie odniosła się do raportu Amerykańskiego Stowarzyszenia Psychologicznego nt. homoseksualnych rodziców, chętnie cytowanego przez środowiska LGTB. Raport stwierdza m.in., że nie ma różnicy między wychowywaniem dzieci przez normalne pary a pary homoseksualne. Prof. Marks skrytykowała raport APA m.in. za to, że swoją analizę przeprowadziła na niereprezentatywnej próbie. Do badań wybrano niewielką grupę dzieci wychowywanych przez zamożne i dobrze wykształcone białe lesbijki.

Poszperaj i poszukaj badań kanadyjskich lekarzy oni przeprowadzili obiektywne badania .

Natury się nie oszuka i tyle - krótka piłka (a tym co powołują się na homoseksualizm wśród zwierząt polecam badania obrazujące dlaczego do niego dochodzi - wyładowanie agresji, pokazanie dominacji itp)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Na koniec definicja słowa tolerancja :

Cytat
poszanowanie poglądów, zachowań i wyglądu innych ludzi

proszę mi wskazać gdzie jest akceptacja, gdzie jest wyrażanie zgody za uznawanie za normalne czegoś co normą nie jest, gdzie jest propagowanie , popularyzacja i najważniejsze - gdzie w znaczeniu tego słowa jest wyrażanie zgody czy przyzwalanie ??

Tyle mojego w sprawie tolerancji, jak ktoś nie potrafi zrozumieć tego słowa to już nie mój problem ale niech z łaski swojej nie rozumiejąc znaczenia niech sobie tym słowem gęby nie wyciera .... :D

No i tymi mądrymi słowami Beerbanta można zamknąć temat odchylenia od natury.

Tak na rozluźnienie, może o tym pogadamy :D

Dendrofilia – parafilia mająca polegać na osiąganiu spełnienia seksualnego poprzez bliski kontakt fizyczny z drzewem oraz jego poszczególnymi partiami jak np. dziuplami, konarami, liśćmi, korzeniami. Pierwsza wzmianka w Internecie pochodzi z 1985[1].

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności