Skocz do zawartości

Skuteczne podlinkowywanie wpisów w katalogach i preclach

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

wiedzą kto linkuje witrynę

Bo to niby aż takie trudne do wykrycia?

lubią bredzić?

Więc przestań.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SB czy XR

:D Myślę, że XR nada się w sam raz na podlinkowanie wpisów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no dobra blake :) Że się nada wiem :) Że kosztuje swoje też wiem :) Teraz pytanie najistotniejsze. Czy z XRem poradzi sobie ludek taki jak ja :) Zaczynający od aderra (bleeeeeee), seo lighta(czas, czas), publikera ( nie ma tragedii ale mało:), teraz USM. No i czas na to podlinkowywanie. Tu mnie boli. XR ma polską wersje? I czy naprawdę lepiej kupić teraz i wydać swoje, czy uczyć się na tańszych. Choć podchodzę do tego, że lepiej uczyć się na mercedesie niż na polonezie.

SB czy XR?

Jak nie wiesz jak tego używać to ani jedno ani drugie.

No tak samo jak nie umiem jeździć samochodem, to nie mogę iść na prawo jazdy? Na czymś się muszę nauczyć. Bo nie sądzisz, że się nauczę nie mając narzędzia. To pewnie lepiej się położyć i nic nie robić.

jak nie umiesz jeździć to jak to ująłeś "kupujesz mercedesa" czy idziesz na kurs?

jak masz addera, publikera i USM to teraz naucz się z nich korzystać a nie myśl o kupnie następnych.

Nauczyłem się, nie mam dobrej możliwości podlinkowywania wpisów. Mam iść na kurs?

XR ma polską wersje?

jakąś tam ma, z naciskiem na jakąś tam. Wszystkie znani mi polskie użytkowniki używają angielskiej.

MaxPan jestempraiwe zdecydowany, Prowadzisz jakieś szkolenia? Walę się z motyką na słońce, ale przecież słońce jet nasze. Jak jest opcja szkolenia to się piszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności