Skocz do zawartości

Skuteczne podlinkowywanie wpisów w katalogach i preclach

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

....

Jakoś nie bardzo mi leży SWL.

@'SEO_Rak' - znacznie łątwiej Ci bedzie jak zrozumiesz co to jest "dopalanie" wisów i na czym polega, wówczas zrozumiesz że są dwie metody SWL rotacyjny oraz XR ale skoro SWL Cie nie intersuje to faktycznie musisz mieć spro kasy zeby XR dopalać wpisy w katalogach

Za darmo ciężko nawet w zęby dostać. Czy mam dużo kasy? Nie ważne. Ważne żeby kasę wydać z głową. Bo 650 USD może mi się zwrócić wielokrotnie. w przypadku złapania jednego Klienta. A Adwords i 30k rocznie? To mało? Nie lepiej wydać 650 USD? Wychodzę z założenia, że czasem warto wydać raz, a dobrze określoną sumę niż 10 razy mniejszą, a bezsensownie. Rachunek końcowy czasem bywa zaskakujący.

faktycznie musisz mieć spro kasy zeby XR dopalać wpisy w katalogach

a swle są za darmo? Ile kosztuje 100k punktów i ile wpisów "dopali"? Ile musiałby mieć punktów miesięcznie, żeby dopalić 2k wpisów w katalogach miesięcznie? 2k to minimum przynajmniej na początek, liczę, że ma kilka stron, ale jak będzie ich przybywać? Nie wiem na co więcej kasy by potrzebował i co mu się szybciej zwróci.

Masz rację. Stron produktowych jest już 6. Do tego dochodzą budowane właśnie 3 sklepy. Rozwija się zaplecze. W głowie kolejne pomysły na nowe strony produktowe. A mam dość wywalania kasy na wuja G i jego adwordsy. Bo jak ostatnio zobaczyłem, ile wujo dostał - to posiwiałem.

będzie propozycja od Ciebie? ile?

Nie będzie propozycji ode mnie - ale widzę chętnych nie brakuje, także miłej zabawy ;)

Bo 650 USD może mi się zwrócić wielokrotnie

zapomniałeś, że 650USD to nie wszystko

Tylko rodzi się pytanie narzędzie do podlinkowania za 650 USD + serwer+ co miesięczny abonament.

będzie propozycja od Ciebie? ile?

Nie będzie propozycji ode mnie - ale widzę chętnych nie brakuje, także miłej zabawy ;)

Bo 650 USD może mi się zwrócić wielokrotnie

zapomniałeś, że 650USD to nie wszystko

Tylko rodzi się pytanie narzędzie do podlinkowania za 650 USD + serwer+ co miesięczny abonament.

Nie zapomniałem, wydaje Ci się. Jestem świadom kosztów. Ale jestem też świadom, że te koszty będą niższe niż zlecanie pozycjonowania na ilość fraz, jaką potrzebuję. P.S. nie wiem, czy tu o zazdrość chodzi, że ktoś może wydać 650 dolców i nie pójść z torbami? Czy o co?

Mi się to nie wydaje za fajnym rozwiązaniem, bo śmieciowe linkowanie pewnie powstaje

Ale chodzi Ci o XR że śmieciowe?, no to z tym się nie zgodzę bo XR można fajne miejscówki pozyskać. Jak nie raz było pisane, to tylko narzędzie, zależy jak je wykorzystamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności