Skocz do zawartości

Zagrywka firmy SEO

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

Swego czasu miałem sytuację, że gnębiła mnie firma odnośnie pozycjonowania. Odmówiłem i koniec tematu. Ale chciałbym. Dwa dni później dostaję telefon od zaprzyjaźnionej firmy. Super SEOwiec zadzwonił do nich. Że ma wolne miejsca na pozycjonowanie, bo miał umowę z firmą i wymienił nazwę mojej firmy. Ale ta firma przestała mu płacić. No żesz... Powiem telefonicznie sobie pana seowca wypożyczyłem. Miło nie było. Pech, że to była rozmowa telefoniczna. Ale czy to już można nazwać kure... twem?

Buhahahahahahahahahahahaha... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nic nie rozumiem ... to chyba dobrze nie ? ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Bo to dowcip klasy X...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

O zesz w morde. Cos mi sie dzieje z pio, bo wyciachalo mi pieknie tekst. Wrrrrr. Generalnie chodzilo o to w skrocie, ze firma seo wydzwaniala po mojej konkurencji w branzy, w ktorej dzialam. Informowali, ze ja im nie place i dlatego maja wolne miejsca na pozycjonowanie w tej branzy. Mam nadzieje, ze nic juz nie wytnie i bedzie zrozumiale.

Tu mogę powiedzieć, że są z Poznania. Problemem jest to, że nie mam już dobrego kontaktu z firmą, przed którą mnie oczernili. Inaczej bym załatwił to inaczej. Tyle też, ze to słowo przeciw słowu. I tu problem. Ale zagrywka poniżej pasa.

Chm... ale temat już jest. Ty wiesz o kim mowa a my nie. Może się ktoś domyśla. A z historii płynie jaki morał?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Chm... ale temat już jest. Ty wiesz o kim mowa a my nie. Może się ktoś domyśla. A z historii płynie jaki morał?

Morał: nagrywaj wszystkie swoje rozmowy i tak są nagrywane tylko przez kogoś innego. Ale co w tym śmiesznego to nie wiem :(

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności