Skocz do zawartości

Zagrywka firmy SEO

SEO_Rak

Rekomendowane odpowiedzi

IMO pozew za działanie na szkodę firmy. Za świadka tamtą drugą firmę, która potwierdzi, że coś takiego miało miejsce, a działaniem na szkodę firmy jest jej bezpodstawne oczernianie (przecież nic nie jesteś im winny z tego co zrozumiałem). Może nic takiego byś nie ugrał, ale czasami warto chamstwem za chamstwo odpowiedzieć. Wyceń sobie oczywiście stratę wizerunku w branży.

Nic nie jestem winny, nie miałem umowy. Po prostu odmówiłem podjęcia współpracy i podpisania umowy. Tym bardziej, że nie prosiłem ofertę, nic dla mnie nie przygotowywali. No ale, jak widać sposobów na "biznes" jest wiele. Nie ugram nic, bo z tą firmą do której dzwonili, niestety nie mam już kontaktu, bo zaprzestaliśmy współpracy.

Dla mnie to jest dziwne firma seo która dzwoni po twoich konkurentach i mówi że nie płacisz i ani z nimi umowy nie zerwałeś ? Cos musiało być na rzeczy może w nie miły sposób odmówiłeś lub swoje 4 gorsze dołączyłes i ktoś sie mści z tego powodu a nie z tego że odmówiłes współpracy po jednej rozmowie telefonicznej (bo emaili ani rozmów przez komunikatory nie prowadziłeś) Cos nas tu ściemniasz albo trafiłeś na jakiegos psychicznie chorego, żeby to byl chociaz tój bezpośredni konkurent a tu nic zero powiązań :) To jak to było powiedz , zaproponowął ci coś a ty go wyśmiałes i cos głupiego palnałeś? :)

Widzisz, dobrze że szukasz. A szukajcie a znajdziecie. Koleś zadzwonił i proponował wycenę. nie byłem zainteresowany, bo miałem umowę z inną firmą. Dostałem to;

OFERTA

POZYCJONOWANIA

Pozycjonowanie w xxx odbywa się w 4 etapach.

1. Audyt

Najpierw dokonywana jest analiza popularności wybranych słów kluczowych i

fraz tematycznie powiązanych z serwisem. Następnie analizujemy aktywność

konkurencji. Na końcu przechodzimy do analizy obecnej pozycji strony.

2. Optymalizacja

Po wstępnej analizie przechodzimy do wyboru najlepiej dopasowanych fraz i

słów kluczowych. Jeżeli strona klienta tego wymaga, rozpoczynamy proces

optymalizacji który ma uczynić kod strony internetowej bardziej przyjazny

robotom wyszukiwarek.

3. Pozycjonowanie

Rozpoczynamy zestaw niezbędnych i profesjonalnych działań na rzecz

zwiększenia pozycji Twojej strony w wyszukiwarkach. Nasze metody są w

pełni legalne bez używania metod spamerskich.

4. Monitoring

Codziennie monitorujemy wzrost pozycji Państwa strony , a na koniec

każdego miesiąca przesyłamy drogą pocztowa bądź na e-mail raport z naszych

działań.

Informacje dodatkowe

Umowa zostaje zawarta na 12 miesięcy

Fraza Pozycja

powyżej 10 Pozycja 1-10

xxx 0 zł 90 zł

xxxx<miasto>

0 zł 70 zł

xxx0 zł 70 zł

xxxx <miasto> 0 zł 75 zł

xxxx 0 zł 75 zł

xxxx 0 zł 160 zł

xxxxx 0 zł 150 zł

xxxx 0 zł 80 zł

xxxx 0 zł 85zł

xxxxx 0 zł 210 zł

*podane ceny są kwotami netto

*podana cena jest kwotą miesięczną

Fraza Pozycja

powyżej 10 Pozycja 1-10

xxxx 0 zł 200 zł

xxxx

0 zł 160 zł

xxxx 0 zł 130 zł

xxxx 0 zł 95 zł

xxx 0 zł 75 zł

xx 0 zł 110 zł

xxxx 0 zł 140 zł

xxx0 zł 60 zł

xxxx 0 zł 60 zł

*podane ceny są kwotami netto

*podana cena jest kwotą miesięczną i Więc wyiksowane frazy są frazami typu, że wrzucam podstronę i bez linkowania w 3 dni jesten w top 10. To raz. Dwa stwierdzenie, że nie używają metod spamerskich traktuję, że próbują ze mnie zrobić debila. Podpisałbyś umowę? No śmiało przyznaj się. Dodam, ze kwoty słów były na poziomie wyszukiwania globalnego na poziomie 300-400 wyswietlen globalnie. Druga sprawa, żle trafili bo jestem trochę w temacie. Trzecia sprawa, wydzwanianie do konkurencji jest poniżej pasa. Po czwarte, polowanie na jelenia nie jest złe. I żałuję, że nie pociągnąłem tematu..po piąte, jesteś z Poznania?

Podpisałbyś umowę? No śmiało przyznaj się.

Co się tak irytujesz :) i nie pytam o oferte tylko czy im coś głupio odpowiadałeś, zwazywszy że stwierdziłes że jestes w temacie. :)

Po czwarte, polowanie na jelenia nie jest złe

sam tak robisz??

a po ostatnie pytam tylko czy mu jakąś wiązanką nie poleciałes czy cos innego nie zrobiłeś bo to dziwne zachowanie tej osoby po pierwszym kontakcie, wręcz psychiczne dlatego pytam czy czegos nie ominąłeś w temacie tyle :)

No i co ma za interes w tym aby twojej konkurencji mówić że nie płacisz za Seo, w czym im ma to pomóc ??

I po ostatnie co to za firma ?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności