Skocz do zawartości

Domeny pod zaplecze

mimik23

Rekomendowane odpowiedzi

Osoby szukające tanich domen regionalnych zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Rejestracja kosztuje 2,90 zł netto, a odnowienie 13 zł netto. Cena jest stała w pierwszym roku i w kolejnych latach. Więcej szczegółów można znaleźć na tej stronie: https://2be.pl/domeny_regionalne.html

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Samo Dot.tk potrafi niezłe akcje odwalać i zasłaniać się regulaminem. Osobiście ma bardzo złe doświadczenia na domenach *tk. Chyba, że kupicie w wersji płatnej to nie wiem... Druga sprawa to, że mam zdecydowanie wrażenie ,że domeny tk są bardziej wrażliwe na bany, a w sensie Google bardziej się im przygląda niż innym domenom.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Samo Dot.tk potrafi niezłe akcje odwalać i zasłaniać się regulaminem. Osobiście ma bardzo złe doświadczenia na domenach *tk.

Miałem przez 3 lata kilka blogów na .tk - unikalne teksty, linkowane.

Jak ich pr wzrósł do 2-4 straciłem wszystkie.

Nie warto.

@kuchar na domenach .pl też byś je stracił

Niby w jaki sposób? No chyba, że zapomnisz przedłużyć. A darmowe tk, jak nabiorą mocy to są przejmowane przez parking domen tk.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

W przypadku domen .PL można stracić nazwę tylko wtedy, jak łamie regulamin NASK (dostępny tutaj) lub została odebrana decyzją sądu arbitrażowego ds. domen. Oczywiście można ją również stracić nieprzedłużając na kolejny okres abonamentowy, ale to inna sprawa.

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

Nie chodzi mi o pr, tylko o domeny.

Zarejestrowałem domeny w 09.2010 corocznie je przedłużając, a 03.2013 zostały przejęte przez:

Freedom Registry, Inc.

2225 East Bayshore Road #290

Palo Alto CA 94303

United States

Phone: +1 650-681-4172

Fax: +1 650-681-4173

E-mail: abuse: abuse@dot.tk, copyright infringement: copyright@dot.tk

Dlatego nie warto inwestować w tk.

Pingpongi to tylko wykręt dla nierobów i nieuków... zaplecze nierówne zapleczu, tzn. też ma swoje poziomy i o te najwyższe trzeba dbać prawie jak o strony docelowe, a jak się nie dba to potem jest płacz, że coś tam się nie chce indeksować albo indeksuje się za wolno albo za mało bo nie wszystko da się załatwić śmietnikiem ...

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Racja, niemniej powtórzę, że rozwiązanie takie jest coraz mniej popularne ponieważ ostatnie algorytmy udowadniają, że linki które dla wielu zdawały się bezpieczne przestają być takowymi i mimo np. przedłużania domeny i kilkuletniego dbania o zapleczówkę taka domena potrafi iść się kopulować - choćby z powodu niewielkiego procenta linków przychodzących lub innych bardziej ekstremalnych sytuacji. Nie mówię, że zadbane zaplecze nie jest dobre i skuteczne, tylko, że z w/w powodów trochę rzadziej teraz stosowane niż w "bezpieczniejszych" czasach.

"źródła zewnętrzne"

które może dopaść dokładnie to samo co własne zaplecze - z jedną tylko różnicą, że nad własnym zapleczem masz szanse zapanować, nad źródłami zewnętrznymi ni choo|a

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Z tymi "złymi linkami" to ja kolejne nieporozumienie, one powstają ponieważ siedzi iluś tam oceniaczy i walą te swoje filtry bezmyślnie wedle uznania, a ci co kochają disavow pomagają im weryfikując, za kilka lat dopieścicie (do do tych od disavow) guglowi algorytm i będzie pozamiatanie ponieważ w międzyczasie wzrośnie moc przetwarzania jeszcze bardziej.

P.S. Poczytajcie sobie jakie kompy sobie funduje wielkie G.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności