Skocz do zawartości

SPIS KATALOGÓW

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz poszukać tutaj - Polskie i zagraniczne katalogi stron.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Witam, nie moja wina, że katalogi pojawiają się jak grzyby po deszczu i równie szybko znikają...

A do tego właśnie przez takich jak Ty, spisy są "dezaktualizowane", bo widząc niedziałający katalogi, wolą iść na latwiznę, (może kolejny za przeproszeniem głupi będzie siedział po nocach i robił spis katalogów dla Twoich potrzeb) zamiast kliknąć magiczny klawisz "raportuj" poświęcić dosłownie 2sekundy na zgłoszenie niedziałającego katalogu... ale po co skoro ktoś będzie siedział dniami i nocami, by Tyś mógł mieć aktualną listę katalogów. Mój spis jest moderowany prawie codziennie, teraz nie miałem czasu (3-4) dni, ponieważ miałem do oddania i obrony projekt... a jak ktoś kiedyś powiedział są rzeczy ważne i wązniejsze. I polecam założyć własny spis takie są najlepsze.. a przy okzji inni skorzystają z Twojej pracy... a Ty zaczniesz doceniać pracę innych innych.

EDIT:

OPCG.net, a ten niby co aktualny, jest tam adres mojego spisu, który już nie funkcjonuje (około 3miesiące), obecnie spis jest pod www.spis.mar.az.pl a będzie na katalogiseo.info.

EDIT2:

I jeszcze jedno jak byś nie zauważył update PR w moim katalogu nastąpił już kilka dni temu, czyli po 1dniu od updateu, co nawet powinienem robic później, by wyniki były bardziej stabilne. I jak Ci się nudzi polecma przeglądnąć spis, zgłosić katalogi które wg Ciebie są "be" ja je zaktualizują i wszycy będą zadowoleni...

KONIEC

Pozdrawiam i życzę Wesołych Swiąt.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

mar

nigdy nie korzystałem z Twojego spisu bo nigdy nie dodawałem stron do katalogów, dlatego nie miałem przyjemności ,,wciskać" Twojego magicznego przycisku raportuj. Nie mam na katalogowanie czasu gdyż robie inne rzeczy a te inne rzeczy staram się robić dobrze. Skoro wziałeś sie za prowadzenie wpisu to Ty tez rób to dobrze. Zanim zaczniesz innych poprawiać zacznij od siebie.

Koniec

pozdrawiam

Ok, więc skoro nie masz przyjemności oglądania mojego spisu dlaczego go oczerniasz? I piszesz, że dużo jest katalogów niedziałających... Twoja wypowiedź nie ma sensu. To jest tak jak ja bym mówił, że Twój "chleb" (to co robisz) jest złe, choć nawet tego nie probowałem. A po drugie spis zrobilem dla siebie, i udostepniłem go publicznie... ale widzę, że to nie był najlepszy pomysł...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ok, więc skoro nie masz przyjemności oglądania mojego spisu dlaczego go oczerniasz? I piszesz, że dużo jest katalogów niedziałających... Twoja wypowiedź nie ma sensu. To jest tak jak ja bym mówił, że Twój "chleb" (to co robisz) jest złe, choć nawet tego nie probowałem. A po drugie spis zrobilem dla siebie, i udostepniłem go publicznie... ale widzę, że to nie był najlepszy pomysł...

Mar.

bo znam opinie od osób które dodają wpisy za mnie :D

Mar: Podmieniłem adres Twojego spisu na taki - https://katalogiseo.info/ w https://opcg.net/katalogi-stron/.

Adek: Tak jak już mówił Mar to jest jego spis, który udostępnił innym. Nie łatwo jest sprawdzac dzień w dzień każdego katalogu czy działa, więc troche więcej wyrozumiałości... Ja jak się dodaje do katalogów ze spisu Mar'a to bardzo żadko mam, że jakikolwiek adres nie działa...

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

ok, macie racje, nie korzystałem z niego, nie mogę posiłkować się opinią innych. Zedytowałem swój 1 post, Mar przepraszam:) Dobra robotę odwaliłeś:D to tak na marginesie.

Szukam tylko jakieś alternatywy na spisu Mara, znalazłem coś takiego:

https://www.spiskatalogowseo.mcza.net/

i tak sa jeszcze stare katalogi SEO, lista ponad 700!!! Myślicie że jest szansa na to że z 80% jeszcze istnieje?

https://www.spiskatalogowseo.mcza.net - to jest spis najlepszych katalogów, zrobiłem taki, aby zaoszczędzić czasu na dodawanie stron do niezaindeksowanych, słabych katalogów... myślicie, ze taki spis może się przydać?

Mam jeszcze jedno pytanko: Najszybciej - moim zdaniem - dodaje się strony do katalogów qlweb, jest ich aktualnie prawie 400, czy przydałby się komuś spis katalogów tylko na skrypcie qlweb?

...

Adek, miałem to napisać przed wyjazdem: pisanie opini czyiś to już plotka :)

OPCG.net dziękuję za uaktualnienie.

mczanet uważam, że nie. Ponieważ obecnie liczy się każdy link, a nie tylko z qlwebów. Równie dobre są katalogi oparte na skrypcie otwarty.pl mini, CNCat ktore mają możliwośc dodawania rónie szyko wpisów jak qlweby. A przy tym każdy z nich jest moderowany. A popatrz na qlweby, co 3-5 katalog to wielki śmietnik, gdzie wlaściciele liczą tylko liczbę podstron. Ja ciągloe zmierzam, by odwiedzający sam sobie wybieral co chce, np. chce qlweby ma:

https://www.spis.mar.az.pl/katalogi-qlweb.html itp.

Bardzo podoba mi się Twój spis, i wiem ile cię kosztuje pracy, ale jedno Ci podpowiem, zrób sobie raportowanie katalogów, bo przy takiej ilości nie jesteś wstanie sprawdzić sam wszystkich katalogów nawet raz w tygodniu.

mczanet, i jeszcze jedno, uważam, że kryterium oceniania katalogów wg PR jest wielkim błedem, ponieważ on wcale nie odzwiercie wartości katalogu, ani nawet jego przydadności.

Pozdrawiam,

Mar.

https://www.spiskatalogowseo.mcza.net - to jest spis najlepszych katalogów, zrobiłem taki, aby zaoszczędzić czasu na dodawanie stron do niezaindeksowanych, słabych katalogów... myślicie, ze taki spis może się przydać?

a co ze stara listą z tej strony?>> Tak jest 700 katalogów i to jest bardzo interesujące:) Tak jak napisał Mar każdy link na wage złota :D Ta stara lista to z jakiego okresu? :)

Adek: tutaj znajdziesz spisy katalogów stron -> Polskie i zagraniczne katalogi stron.

fibbia - masz gdzie internetową wersje tych katalogów? Że klikasz i się w nowym oknie otwiera?

mczanet uważam, że nie. Ponieważ obecnie liczy się każdy link, a nie tylko z qlwebów. Równie dobre są katalogi oparte na skrypcie otwarty.pl mini, CNCat ktore mają możliwośc dodawania rónie szyko wpisów jak qlweby. A przy tym każdy z nich jest moderowany.

To może zrobić spis katalogów qlweb, cncat, biz directory, php link directory, easy directory i otwarty.pl? Dodawanie stron do katalogów na innych skryptach to już duża strata czasu....

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności