Skocz do zawartości

SPIS KATALOGÓW

adek

Rekomendowane odpowiedzi

fibbia: chodziło mi o takie coś, że na zwykłej stronie html te linki są co w pdf'ie tym i po kliknięciu sie otwiera... Ale nie zauważyłem, że w tym pdf'ie jak klikasz też się otwiera - to teraz jest ok :).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Mar - wielkie podziękowania dla Ciebie, za świetny spis katalogów. Każdy korzystający z niego pozycjoner winien w ramach wdzięczności umieścić na swojej stronie link do Twojego spisu.

Pozdrawiam

Witam, jeśli to możliwe proszę napisać co znaczy nie działał... były jakieś błędy? Czy domena nie działała?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tak polecial 1kwietnia, temat gdzieś na forum. Wpadł jakiś filtr, i nie mam pojęcia za co... i nikt też nie potrafił napisać dlaczego...

Ale jeśli będzie tak jak dwa razy mi się udało, do dwóch tygodni powróci na googla i to wysoko :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dziś pojawił się w google na drugiej pozycji na frazę: "katalogi seo"

I mam pytanie do wszystkich... Co z katalogami NOFOLLOW, pojawiają się jak grzyby po deszczu... dla mnie takie katalogi ciężko nazwać SEO i uważam, że powinny zniknąć ze spisu.. Co Wy na to?

Mar.

Możesz przerzucić te z no follow osobno, do innego działu/pod działu/dokumentu... Niektórzy na pewno nawet do tych z no follow będa się dodawali, tylko, że to wtedy juz nie SEO...

Zawsze też wpisy w takich katalogach podwyższają ruch na stronie, a może ktoś kliknie ;). No i jeszcze zawsze admin moderując zagląda na stronę...

Korzyści są, ale nieco mniejsze.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Korzyści są, ale nieco mniejsze.

Erbit i zergavis przeprowadzali test na nofollow - wygląda na to, że korzyści z linku nofollow są znacznie mniejsze...

Linki z nofollow są dość mało opłacalne, IMHO nie ma co ich dodawać do spisu.

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Mar - jestem za wyrzuceniem takich katalogów (z nofollow) ze spisu katalogów SEO.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

a wogóle chyba Mar z gógla poleciałes:( Kiedyś z tego co kojarze odnajdywałem Cie po : powszechny spis katalogów czy jakos tak i byłes

Dziś pojawił się na 1 miejscu pod "spis katalogów" oraz pod "katalogi SEO" zajmuje 2pozycję, więc sprawdziła się moja teoria.

Mar - jestem za wyrzuceniem takich katalogów (z nofollow) ze spisu katalogów SEO.

Można napisać, że wyrzuciłem, trafiły one na balcklistę.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności