Skocz do zawartości

Jak to teraz jest z linkami nofollow?

motoman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Poza tym zawsze jest nikła szansa, że któreś z linków nofollow - zmienią się na dofollow :)

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Jeśli 3 linki będą ze strony PR5 ta ja chcę takie linki, nieważne czy no, czy do. :)

Edytowałem se.

Zapomniałem dodać, że mogą być nawet ze stopki (nie jestem wybredny) aby były PR5. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Są guzik warte, dla google liczą sie tylko dofallow

Tomek, kiedy Ty zaczniesz ogarniać temat szerzej niż "napierd***alanka linkami" ? :D

Wyobraź sobie, że linko o tym parametrze dają i to sporo i też linki nofollow linkowi nofollow też nie jest równy. Zrób sobie test dając jeden link ze stopki witryny PR5 i kilkadziesiąt linków nofollow z serwisów społecznościowych (ze stopek starych aktywnych profili lub z ich postów). Gwarantuje Ci, że się na chwilę obecną zdziwisz:)

Kolejna sprawa "naśladowanie naturalnego profilu linków" - przeanalizuj sobie jak wygląda taki profil i sprawdź skąd pochodzą linki nofollow , przeanalizuj kilka stron i porównaj to z ich stabilnymi pozycjami ...

Wszystko w temacie :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jeśli 3 linki będą ze strony PR5 ta ja chcę takie linki, nieważne czy no, czy do.

No to mamy różne podejście :) bo ja wolał bym link nofollow z forum o rowerach mając sklep z rowerami.

Uważam że z takiego linku no follow z tego forum mam wieksze szanse że zdobędę więcej ruchu który wygeneruje realne zakupy niż z tych for pr5 gdzie baby gadają o kosmetykach, a jak potrzebują roweru czy jakiś części to i tak się zwracaja do męża lub syna który na pewno na takich forach nie hasa Oczywiście to tylko moje amatorskie subiektywne zdanie żeby nie było :)

Nie wiem jak to jest i jaka siła jest linków nofollow, ale wiem, że jedna z moich podstron typu "search" dostała PR 7 linkowana wyłącznie "nofollow" (główna tylko PR 4). Oczywiście w szukajce G też się zameldowała na topie. To linkowanie było bez mojej wiedzy. dopiero po jakimś czasie się zorientowałem

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Nie wiem jak to jest

Przy okazji paru ostatnich audytów konkurencji zaobserwowałem w topach witryny które mają proporcje linków DF i NF 30%-70% ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności