Skocz do zawartości

Jak zarobić na blogu ? nie posiadając działalności.

OpawelQ

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy bank musi sprawdzać BIK i jeżeli ktoś ma przeterminowane zadłużenie, to nie ma prawa udzielić kredytu. Może być co najwyżej tak, że jeden bank udzieli kredytu mimo iż jest w BIK info o tym, że ktoś np. 3 lata temu miał problemy ze spłatą (ale w końcu spłacił) a inny bank, nie. Co innego historia kredytowa a co innego aktualne długi. I żadne bank nie udzieli kredytu komuś, kto ma już ileś tam kredytów przez co miesięczne raty stanowią jakiś % dopuszczalny dochodów. To wiem na pewno chociaż nie prowadzę biura kredytowego. A jak mają to sprawdzić, jeśli nie w BIK? Tylko w BIK. Wniosek: każdy bank sprawdza BIK i musi respektować rekomendacje KNF.

MULTIKONTO

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@tako, nie będę więcej pisał z Tobą bo wątek zbacza z tematu, piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia.

Na koniec Abyś zobaczył że banki nie muszą przestrzegać rekomendacji, krótki cytat z KNF:

"Zatem rekomendacje te nie mogą nakładać na banki komercyjne konkretnych obowiązków."

Poczytaj, i wróć z konkretną wiadomością na ten temat, albo jak pisałem zgłoś się do mnie na PW, a Ci to udowodnię.

Nie znaczy to że większość, szczególnie Polskich banków nie stosuje się do rekomendacji, jednak jak napisałem są na rynku, (głównie małe, mało znane, ale mające status banków), co mają to w poważaniu.

poczytaj sobie o najpopularniejszych blogach, na czym tak naprawdę dorobili się i będziesz wiedział, że nie zarobisz:)

No cóż, czasem wystarczy być córką premiera, wówczas można pisać o rzeczach najbardziej trywialnych i też się dorobić ;)

Co do meblesam.pl - nie podoba mi się to, że na stronie głównej jest tylko jeden wpis. Moim zdaniem to duży błąd, bo odwiedzający chciałby zobaczyć jednak więcej treści. Strona powinna zachęcać do dalszego przeglądania jej zasobów, a strona główna na tę chwilę wręcz zniechęca.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Meble to nie kulinaria, gdzie co 2 kobitka zagląda na blogi, a tym samym napędza machinę ... Tak czy inaczej, jeśli "doszkolisz" swoje umiejętności na tym blogu to potem możesz stawiać stricte zarobkowy projekt, ale wymagana jest fachowa wiedza, bo z pisania o byle czym to raczej nie zarobisz.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Jeśli ktoś myśli w kategorii "jak zarobić na blogu" z góry skazuje się na pewną porażkę. Jeśli naprawdę zależy Ci na sukcesie, zamiast tego zapytaj siebie: w jaki sposób możesz pomóc innym, jaką wartość możesz dostarczyć, jakie problemy czytelników jesteś w stanie rozwiązać. Tylko skupienie się na potrzebach innych oraz na dostarczaniu realnej wartości i rozwiązań gwarantuje zarobek, będący naturalnym wyrazem wdzięczności innych osób. Jest to udowodnione badaniami naukowymi udanych projektów w e-bieznesie.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

@tako, nie będę więcej pisał z Tobą bo wątek zbacza z tematu, piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia.

Na koniec Abyś zobaczył że banki nie muszą przestrzegać rekomendacji, krótki cytat z KNF:

"Zatem rekomendacje te nie mogą nakładać na banki komercyjne konkretnych obowiązków."

Poczytaj, i wróć z konkretną wiadomością na ten temat, albo jak pisałem zgłoś się do mnie na PW, a Ci to udowodnię.

Nie znaczy to że większość, szczególnie Polskich banków nie stosuje się do rekomendacji, jednak jak napisałem są na rynku, (głównie małe, mało znane, ale mające status banków), co mają to w poważaniu.

Nie wierzę, że jest bank, który udzieli kredytu komuś, kto ma powiedzmy roczne zaległości w spłacie kredytów. Każdy bank sprawdzi to - w BIK. To wszystko, co mam do powiedzenia.

MULTIKONTO

ciach

naucz się jeszcze spamować.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lixe to może z twoim kolegom połączymy siły ewentualnie będziemy się wspierać/reklamować bo w takiej sytuacji choć budowlanka i meblarstwo mają dużo wspólnego to nie jest się konkurencją, a raczej dodatkowym bodźcem rozruchowym i wspomagającym.

Często jest tak że aby zrobić meble trzeba przygotować ściany itd. czyli z mojej strony internauci wejdą na jego stronę w celu znalezienia porady, a z jego strony na moją w poszukiwaniu porad meblowych do nowego wyremontowanego pomieszczenia :)

Niech kolega spróbuje sił, a nóż, widelec mu się uda i będzie git.

Duo Blog - tego jeszcze świat nie widział :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności