Skocz do zawartości

Jak zarobić na blogu ? nie posiadając działalności.

OpawelQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Iście poradnikowy temat się zrobił. Aby mieć bloga co zarabia $$$, zrób najpierw porządnego bloga z zainteresowania dla konkretnego tematu.

Pozycjonowanie stron internetowych w Google - https://pierwszywgoogle.pl coś dla zysku i satysfakcji!

Inspirujące projekty wnętrz i mebli - https://inspirujace-wnetrza.com/ coś dla rozrywki!

Wydaje mi się, że szukanie możliwości spieniężenia ruchu na stronie jest sensowne, lecz dopiero po okresie pół roku, gdzie strona posiada już treść, która jest ciekawa i unikalna + odpowiednio zoptymalizowana pod wyszukiwarki. Nie poddawaj się, nie myśl o zyskach tylko działaj i czerp z tego radość :)

cropped-test1.jpg

Apropo, wie ktoś może czy jakiekolwiek reklamy można wstawić na bloga na wordpress.com i ewentualnie jakie?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Kiedyś było coś takiego jak: WordAds. nie wiem czy jeszcze żyje.

Wordads z tego co znalazłem to żyje i ma się dobrze. Ale do niego trzeba mieć płatną domenę. A mi chodzi o subdomenę wordpress.com

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Wydaje mi się, że szukanie możliwości spieniężenia ruchu na stronie jest sensowne, lecz dopiero po okresie pół roku, gdzie strona posiada już treść, która jest ciekawa i unikalna + odpowiednio zoptymalizowana pod wyszukiwarki. Nie poddawaj się, nie myśl o zyskach tylko działaj i czerp z tego radość

Czemu mu tak źle radzisz?

Nie ma sensu zaczynać pracy na pół roku (czy jakiejkolwiek innej) bez uprzedniego sprawdzenia, czy w ogóle da się na tym temacie zarobić.

Chyba, że piszesz bloga o wypasie owiec w Bieszczadach tylko po to, by sprzedawać na nim linki. Wtedy to rzeczywiście tematyka jest kompletnie bez znaczenia.

Wydaje mi się, że szukanie możliwości spieniężenia ruchu na stronie jest sensowne, lecz dopiero po okresie pół roku, gdzie strona posiada już treść, która jest ciekawa i unikalna + odpowiednio zoptymalizowana pod wyszukiwarki. Nie poddawaj się, nie myśl o zyskach tylko działaj i czerp z tego radość

Czemu mu tak źle radzisz?

Nie ma sensu zaczynać pracy na pół roku (czy jakiejkolwiek innej) bez uprzedniego sprawdzenia, czy w ogóle da się na tym temacie zarobić.

Chyba, że piszesz bloga o wypasie owiec w Bieszczadach tylko po to, by sprzedawać na nim linki. Wtedy to rzeczywiście tematyka jest kompletnie bez znaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności