Skocz do zawartości

Pozycja nie wpływa na ilość wejść?

Konrad.B

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sprężajcie się , sprawa wyjaśniona :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie ma co wyjaśniać, tak jak pisałem na początku, nie ważne czy skarpetki czy cokolwiek innego, nikt nie wpisze frazy "bmw" jak chce auto kupić. Jak już jest konkretnie zainteresowany to wytarczy mu model podrzucić a w przypadku skarpetek jeszcze rozmiar. Akurat taka branża "skarpetki" to musi mieć super mocny loooooong tile, tu głównie optymalizacja wchodzi w grę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Głownie chodziło o błędną interpretacje i analizę Analiticsa a nie o dobór fraz , dobór fraz to zupełnie inna bajka :) . Poza tym obecnie ze względu na te googlowskie podpowiedzi i postępujące zdebilenie oraz lenistwo, następuje trend odwrotny w jakości zapytań i obserwujemy wzrost wejść z fraz ogólnych ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a ja akurat mam z googla wejscia na takie coś:

grzie jest miejscowośc kozołupy czy mieszkają kuty

kredyt dla emerytów konsolidacyjny inowrocław bgż

oferta banku chwilóka kredyt studencki preferencyjny

pożyczka bociana w warszawie bez biku i po za bankowa

co wcale nie oznacza, że te frazy maja jakieś konwersję, bo debile są wszędzie, niektórzy nawet potrafią coś wpisać do googla, ale czasami wypisują jak wyżej :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności