Skocz do zawartości

Czy Allegro rządzi teraz polskim Googlem ?

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie zerknąłem na serpstat i sprawdziłem tam allegro , ceneo, tablica i zastanawiam się, czy ktoś im dorównuje ? Abstrakcyjne wartości w rankingu, abstrakcyjne ilości fraz i cały czas rośnie !

Czy Google to wyszukiwarka wyszukiwarek cen grupy allegro ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W Google.co.uk tylko Amazon i Ebay, na każdą frazę...

Super tajny algorytm za sryliardy dolarów obecnie został zdegradowany do skrypciku parsującego wyniki innych serwisów i wyszukiwarek.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tak.

TOP1

Aktualnie brak ofert dla tego produktu. Możemy zaproponować Ci inne produkty z kategorii [moja kategoria]

Spokojnie, studenci poprawią swój skrypt na zajęciach (ktoś w google weźmie premię za to) i niebawem będzie wdrożony - uwzględni brak produktu i google nie pokaże go w wynikach....

M

Jakbyś inwestował [pewnie w ich przypadku chodzi o 7cyfrowe kwoty] to byś też miał takie ładne frazy. W sumie ciekawe dlaczego google im nie fundnie tak gratis top 1 na kredyty hipoteczne ;p

Przy takiej ilości serwisów , tak zoptymalizowanych stronach (ceneo i allegro) nie dziwi nic. Ale dla Waszego pocieszenia - Ceneo dostało po głowie po updacie bo drastycznie wzwiększył im się suplemental ;)

W sumie ciekawe dlaczego google im nie fundnie tak gratis top 1 na kredyty hipoteczne ;p

może z czasem ? -> finanse.ceneo.pl :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności