Skocz do zawartości

Zaplecze dla klientów / siebie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale offtop ;)wracając - czy ktoś potwierdzi to co napisałem, że podlinkowanie jest lepsze ? :)

Nie. Teraz porozmawiamy o planowaniu pogody na najbliższy weekend. ;)

Ale wracajac... to gdzie Napisałeś coś o podlinkowaniu? Możesz wskazać ten fragment tekstu ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mając kilka takich serwisów można skupić ich siłę na jednym serwisie ale ja bym tego nie robił przekierowaniem - stracimy pozostałe serwisy.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

....
Polecam ->Ten fragment
Tak "po ludzku" to drażnią mnie wielkie stopki. Jakoś nie mogłem nigdy pogodzić się z tym że niektórzy mają sygnatury zajmujące przeciętnie dwa razy więcej miejsca niż treść postów.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion a co to ma do tematu ? :P

Wracając - a co sądzisz w takim razie o budowaniu zaplecza tematycznego pod klientów ? Przecież to też jest właśnie to o czym piszemy...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Wracając - a co sądzisz w
Ale drążysz temat - może potraktuj go jako temat TABU i nie pisz kolejny raz wracając skoro nikt nie wraca :P

a może troche więcej na temat byście sie wypowiadali.

zaplecze to zaplecze, tematyczne jest jak najbardziej wskazane, tylko z tymi przekierowaniami to nie ma sensu dla mnie tak jak pozycjonowac zaplecza( na frazy), chyba ze do indeksacji

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Jak juz się buduje zaplecze tematyczne to aż sie prosi o linki dobrej jakości wplecione w tekst i pozycjonujace w stopkach a przekierowanie to smrodek a jeszcze jak ma to być dla klienta to i jego ten smrodek owionie :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hmmm

zalozmy ze robisz 4 serwisy i dajesz linki z tych samych miejsc (np. z katalogow - czyli kazdy z serwisow pozycjonujesz katalogami) z kazdego katalogu jeden link - jak zrobisz przekierowanie to to sie chyba sumuje nie? czyli tak jakbys z kazdego katalogu dal 4 linki...

jesli kazdy z serisow mialby linki z innych miejsc no to po co przekierowania? od razu caly power na sajt

pozatym przekierowac mozna tylko na jednego sajta a z zaplecza wrzucasz jednak do ilu tam chcesz.

2 pozatym - tracisz mozliwosc umieszczania linkow w tresci, linkowania podstron bla bla bla

chyba ze sie myle:)

A ship in harbour is safe, but that is not what ships are built for...

...chyba ze sie myle...)
* bla, bala , bala...{cieżko się powstrzymać}

* co za banalny topic. Proponuje albo pozostawienie wyselekcjonowanych wypowiedzi, albo topic w całości do kosza. Aż strach pomyśleć co będzie dalej...

/*JADWIGA*/

Właściwie to pisząc przekierowanie może w koncu ktoś się wysili i sprecyzuje jakie przekierowanie ma na myśli header location exit, 301 , window.location="https://inny.pl" itd...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności