Skocz do zawartości

PageRank czy treść ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ewoulujecie razem z algo, pr nie mial znaczenia do zeszłego roku; niedługo pokażę Wam wykres co powoduje usunięcie z profilu linków których PR=0 lub N/A, nich tylko jeszcze urośnie ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

PR to obecnie nic innego, jak częstotliwość odwiedzania naszej strony przez roboty google. Chyba zerowy wkład ma ten wskaźnik w rozwój SEO naszej strony

Nie cierpię spamerów!

Również uważam, że linki tematyczne są najkorzystniejsze.

Ja uważam, że najlepsze są te, których nie ma, bo nie mogą zaszkodzić...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

już mi wszystko wytłumaczyliście :) Wiem, że wysoki PR nie polepszy mojej pozycji w wyszukiwarkach, natomiast będzie lepiej prezentowała się strona dla klientów. Kto mnie przekonał ? dla mnie najlepiej mieć i wysoką pozycję w google i wysoki PR ;). Kolega tam na pierwszej stronie dał ciekawy przykład porównując mercedesa do tico i myślę, że coś w tym jest. Mnie zależy na tym, aby mieć wysoki PR, bo wiem, że będzie mi łatwiej nawiązać współprace z innymi witrynami które pomogą potem podbić stronę na wyższe pozycje.

tak więc:

najpierw PR, a potem praca nad pozycją. Czy można tak do tego podejść ?

Nie ewoulujecie razem z algo

A według Ciebie ewolucja to GWT i Disavow...? Tak?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

GWT to narzędzie, które jest właściwie niezbędne - pisałem o tym kiedyś i podtrzymuję co mówiłem - mam kontrolę nad tym jakie G. widzi linki, porównuję to z innymi narzędziami, mogę wykluczać podstrony z indeksu, wpływać tym samym na jeden z czynników - ilość stron z błędami; teraz doszły markery danych, które dają stronom zajebistą widoczność - wreszcie mogę wskazać co ma się wyświetlać w serpach; trzeba dostosować się do tego co nastało :), mnie akurat te zmiany odpowiadają, bo się w nich odnajduję; śledzę je na bieżąco, a nawet mogę przewidzieć w jakim kierunku te zmiany idą i wdrożyć pewne rozwiązania u siebie, dzięki czemu cały czas zarabiam ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Robbi bulu bulu tere fere, jutro googlowi sie nie spodoba, ze zarabiasz, dostaniesz o tym powiadomienie ze zabronione jest zarabianie na stronie, bo tylko google moze zarabiac i to jest clue problemu, czyli skaczesz jak ci zagra, to moze idz do cyrku lepiej...

Nie, każdy może zarabiać, ale najpierw musi zapier...lać, nie tylko odpalać crona na vpsie

edit:literówka

GWT to narzędzie, które jest właściwie niezbędne

Każdy ma prawo błądzić... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Prawda jest taka ze randomizacja wynikow jest obecnie taka i tyle rzeczy szkodzi, a tyle pomaga, ze jedyne czego mozesz byc pewny to adwords i o to chodzilo googlowi, bo nawet jak dzisiaj jestes wyzej wy wynikach i sie cieszysz to jutro twoje dzisiejsze metody przestana dzialac i cieszyl sie bedzie kto inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności