Skocz do zawartości

pilnie potrzebna najlepsza firma pozycjonujaca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie rozumiem czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem czy teraz bawimy sie w zabawe siadamy na nowym pokarzemy co potrafimy?? To był przykład idiotycznej frazy która jestes wstanie zdobyć w 2 godziny. A 200zł miesiecznie leci do kieszeni. A klienci czesto własnie takie frazy dobieraja. Wiec niech mi nikt nie mowi ze nie wział by takiego zlecenia za 200zł miesiecznie.

multikonto

To był przykład idiotycznej frazy która jestes wstanie zdobyć w 2 godziny. A 200zł miesiecznie leci do kieszeni. A klienci czesto własnie takie frazy dobieraja.

To jest przykład idiotycznego uzasadnienia :) . Jeżeli zajumujesz się SEO to Twoim zadaniem jest wytłumaczenie klientowi, że fraza jest idiotyczna. Co prawda firma Sunrise System twierdzi, że nie pozycjonuje sie dla ruchu ale pozwolę sobie mieć odmienne zdanie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Gutekmały w tym temacie nie było przykładowej frazy, tylko konkret podany już w 1 poście, więc Twoja przykładowa cena od 100 zł, była jak walenie do studni i zachwycanie się późniejszą swieżością wody. Wygłupiłeś się, przeproś, a nie brniesz dalej w przykłady, które sam nazywasz idiotycznymi.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie rozumiem czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem czy teraz bawimy sie w zabawe siadamy na nowym pokarzemy co potrafimy?? To był przykład idiotycznej frazy która jestes wstanie zdobyć w 2 godziny. A 200zł miesiecznie leci do kieszeni. A klienci czesto własnie takie frazy dobieraja. Wiec niech mi nikt nie mowi ze nie wział by takiego zlecenia za 200zł miesiecznie.

O czym Ty piszesz? Dyskusja jest o frazie fototapety, a nie o jakichś pierdołach. Za 200 zł to zdziałasz tyle, że zleceniodawca uzna to za straconą kasę.

Eksperyment Discover.pl

Konkurencja jest ogromna to i z cena trzeba zejść.

Mylisz się nie w tej branży to nie handel.

Przykładowo jesli jakiś pozycjoner by zdominował top10 na frazy "fototapeta" i "fototapety" to może żądać i 10 tys. za nie i nic na to nie poradzisz, chyba że znajdziesz lepszego który widząc ile można zarobić też poda dobrą cenę i koło się zamyka :D

Najlepsza firma seło to będzie taka której nie ma naPIO i nei ma jej w top100 na fraze pozycjonowanie... a teraz zgadnij ile takich jest :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Interes jest wtedy, kiedy zarobią obie strony. Pozycjoner uruchamia swoje zasoby adekwatnie do kwoty umowy. Jeśli kwota umowna jest zbyt niska, to efekty mogą być za małe, zleceniodawca wyda kasę, nie będzie miał pozycji i ruchu, czyli wywalił kasę w błoto.

Konkurencja na rynku to nie powód do obniżki ceny za pozycjonowanie, bo coraz więcej firm chce mieć ruch z pozycjonowania.

Eksperyment Discover.pl

Parę lat temu napisałem dlaczego w SEO będą koszty rosły pomimo wzrastającej konkurencji wśród firm świadczących te usługi. W przeciwieństwie do innych usług w SEO mamy ograniczoną stałą ilość produktów , natomiast ilość chętnych na ten produkt rośnie z roku na rok i tyle w temacie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności