Skocz do zawartości

pilnie potrzebna najlepsza firma pozycjonujaca

Rekomendowane odpowiedzi

Pilaros: podaj nazwę tych firm oraz adres pozycjonowanej strony, to będzie o czym rozmawiać :)

firma ktora od poczatku pozocjonowała strone to Ideo,efekt juz opisałem wyżej.oczywiście licze sie z większymi kosztami bo wiem ze za 200zl za fraze nikt tego pozadnie nie zrobi.Ideo i firma ktora aktualnie je pozycjonuje zyczy sobie ok 500zl za 2 frazy i jak widac efektu brak.Strona do pozycjonowania to fototapetygdynia.pl.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Stale file handle in /home/print/public_html/fototapety/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 256

Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Stale file handle in /home/print/public_html/fototapety/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 256

??

To był przykład idiotycznej frazy która jestes wstanie zdobyć w 2 godziny. A 200zł miesiecznie leci do kieszeni. A klienci czesto własnie takie frazy dobieraja. Wiec niech mi nikt nie mowi ze nie wział by takiego zlecenia za 200zł miesiecznie.

Nie moim zdaniem większość osób która wie o co chodzi w pozycjonowaniu, tej idiotycznej frazy by nie wzięła za 200 zł do pozycjonowania.

A czemu?, już Ci tłumaczę bo widzę że muszę dokładnie, a wiec po kolei:

1. Bierzesz taką frazę, wbijasz w topy moment, klient zadowolony.

2. Po jakimś czasie klient płaci za faktury, fraza nadal w topach, ale co?, nie ma sprzedaży.

3. Klient czeka do końca umowy, widzi że go zrobiłeś w Karola, czy jakoś tam, nie przedłuża umowy, nie wystawia pozytywnych opinii, nie przedłuża umowy.

4. Tłumaczyć dalej?

A nie mówiłem, że niezoptymalizowana witryna pobierająca z fotolii ? :D

Facet wejdź sobie do kategorii "widok z lotu ptaka" a ten ptaszek widzi na Twojej stronie taki tekst

Rising Earth seen from the Moon

mother earth

Silver-Globe 3D

Grey Earth

aerial view of Opole city sewage treatment plant

Warsaw aerial view

overall aerial view of Cape Town, South Africa

Earth at night transiting to day (Nasa map)

Night view of Europe

View of the old town of Kracow, old Sukiennice, Poland

big city on small planet

aerial view of highway near Olesnica town

erde

letter and the balloon against the rural landscape

Blue lagoon of Oludeniz in Turkey

China, Hong Kong cityscape from the Peak

erde im all

Places in the world

World map

Równie dobrze ta kategoria mogła by mieć nazwę "widok z lotu fiuta" i tak by to nic nie zmieniło :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To był przykład idiotycznej frazy która jestes wstanie zdobyć w 2 godziny. A 200zł miesiecznie leci do kieszeni. A klienci czesto własnie takie frazy dobieraja. Wiec niech mi nikt nie mowi ze nie wział by takiego zlecenia za 200zł miesiecznie.

Nie moim zdaniem większość osób która wie o co chodzi w pozycjonowaniu, tej idiotycznej frazy by nie wzięła za 200 zł do pozycjonowania.

A czemu?, już Ci tłumaczę bo widzę że muszę dokładnie, a wiec po kolei:

1. Bierzesz taką frazę, wbijasz w topy moment, klient zadowolony.

2. Po jakimś czasie klient płaci za faktury, fraza nadal w topach, ale co?, nie ma sprzedaży.

3. Klient czeka do końca umowy, widzi że go zrobiłeś w Karola, czy jakoś tam, nie przedłuża umowy, nie wystawia pozytywnych opinii, nie przedłuża umowy.

4. Tłumaczyć dalej?

To zależy co podpisałeś w umowie czy wypozycjonowanie frazy czy zwiekszenie obrotów w firmie :good: :good: hahahahah beerbatn niedługo doktorat bedzie miał z tego wątku:) więc on niech powie jak to jest:)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A nie mówiłem, że niezoptymalizowana witryna pobierająca z fotolii ? :D

Facet wejdź sobie do kategorii "widok z lotu ptaka" a ten ptaszek widzi na Twojej stronie taki tekst

mother earth

Silver-Globe 3D

Grey Earth

aerial view of Opole city sewage treatment plant

Warsaw aerial view

overall aerial view of Cape Town, South Africa

Earth at night transiting to day (Nasa map)

Night view of Europe

View of the old town of Kracow, old Sukiennice, Poland

big city on small planet

aerial view of highway near Olesnica town

erde

letter and the balloon against the rural landscape

Blue lagoon of Oludeniz in Turkey

China, Hong Kong cityscape from the Peak

erde im all

Places in the world

World map

Równie dobrze ta kategoria mogła by mieć nazwę "widok z lotu fiuta" i tak by to nic nie zmieniło :)

Ale przy zaadaniu nazwy w stylu "Widok na pasące się parchate owce z lotu drona" już tak .

To zależy co podpisałeś w umowie czy wypozycjonowanie frazy czy zwiekszenie obrotów w firmie

Nie to nie od tego zależy. Ach, nie chce mi się tłumaczyć już o tej porze, ale niech będzie.

Jak bierzesz się za pozycjonowanie strony klienta najlepiej jest popatrzeć na jakie frazy chce, jeśli są nieodpowiednie, nie przyniosą konwersji, lepiej klientowi podpowiedzieć żeby wybrał inne. I tu nie chodzi czy podpiszesz umowę na wypozycjonowanie, czy zwiększenie obrotów w firmie, bo 100% firm pozycjonuje po to aby zwiększyć obroty w firmie. Czy tak dla zabawy?

Widzę że coraz więcej osób patrzy aby chapnąć jak największą kasę, a niech druga strona nie zarobi, a co, mam podpisaną umowę niech płacą. Życzę przy takim podejściu długoterminowej współpracy, i nie mówię tu o roku.

beerbatn niedługo doktorat bedzie miał z tego wątku:) więc on niech powie jak to jest:)

Doktoratami niech się chwalą ci z SS :). Stan faktyczny określiłem na początku nie znając adresu strony - uważam, że jako fizyczny sprawdziłem się :D

Moim zdaniem bardziej w tym przypadku uderzałbym we frazy "fototapety do (miejsce)" i "fototapety +(temat)" ale do tego trzeba optymalnej strony.

To zależy co podpisałeś w umowie czy wypozycjonowanie frazy czy zwiekszenie obrotów w firmie

Nie to nie od tego zależy. Ach, nie chce mi się tłumaczyć już o tej porze, ale niech będzie.

Jak bierzesz się za pozycjonowanie strony klienta najlepiej jest popatrzeć na jakie frazy chce, jeśli są nieodpowiednie, nie przyniosą konwersji, lepiej klientowi podpowiedzieć żeby wybrał inne. I tu nie chodzi czy podpiszesz umowę na wypozycjonowanie, czy zwiększenie obrotów w firmie, bo 100% firm pozycjonuje po to aby zwiększyć obroty w firmie. Czy tak dla zabawy?

Widzę że coraz więcej osób patrzy aby chapnąć jak największą kasę, a niech druga strona nie zarobi, a co, mam podpisaną umowę niech płacą. Życzę przy takim podejściu długoterminowej współpracy, i nie mówię tu o roku.

"I tu nie chodzi czy podpiszesz umowę na wypozycjonowanie, czy zwiększenie obrotów w firmie, bo 100% firm pozycjonuje po to aby zwiększyć obroty w firmie. Czy tak dla zabawy?"

a może dla zabawy:)

a tak "poważnie" :)

Ja to wiem ty to wiesz i sporo osób też ..... może nie zrozumiałeś mojej aluzji zwracam uwagę na umowę jak i co podpisujesz i tyle:)

beerbatn niedługo doktorat bedzie miał z tego wątku:) więc on niech powie jak to jest:)

Doktoratami niech się chwalą ci z SS :). Stan faktyczny określiłem na początku nie znając adresu strony - uważam, że jako fizyczny sprawdziłem się :D

Moim zdaniem bardziej w tym przypadku uderzałbym we frazy "fototapety do (miejsce)" i "fototapety +(temat)" ale do tego trzeba optymalnej strony.

Ech chodziło mi o ss niezbyt trafnie napisałem nie czytelnie:) sorka:)

Pilaros: Z takimi bledami jakie ma ta strona to w zyciu nie pokaze sie na wysokich pozycjach

Nawet na takiej zapleczowce jak pokazales musisz zrobic optymalizacje :)

ale czegos tu nie rozumiem, ktos moze mnie oswiecic ?

na fototapetygdynia.pl i linkowanej stronie ze stropki trojwizja.pl masz ten sam adres lokalizacji biura a dodatkowo w ofercie:

trojwizja.pl/oferta_pozycjonowanie_stron.php

To ja juz calkiem zgupialem, wkrecasz nas w jakies akcje szeptanego ? :)

Moze mnie ktos oswiecic oco chodzi w tym watku ?

SEO i SEM - www.rwnet.pl

...Moze mnie ktos oswiecic oco chodzi w tym watku ?

Czego nie rozumiesz? Zobacz w ofercie pozycjonowania firmy z Cyprysowej jakimi frazami się chwalą. Teraz zobacz o jakie frazy chodzi w tym temacie. Jak zycie zweryfikowało umiejętności to się szuka teraz "najlepszych" ;)

@lixe firma nadal działa, wrzuć sobie NIP do GUS, a nie stopką strony się sugerujesz ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności