Skocz do zawartości

pilnie potrzebna najlepsza firma pozycjonujaca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Małe sprostowanie. Firma Trójwizja jak najbardziej istnieje, nie pozycjonujemy tej strony (oferta jest, ale to: outsourcing) 2008-2013 już zmienione, mały szczegół przez nas niedostrzeżony.

Optymalizację wykonała firma Ideo, pozycjonowała jakiś rok czasu, bez żadnych efektów, frazy były monitorowane, początkowy wzrost i po kilku miesiącach mocny spadek. Strona była na 3-4 stronie, później raptem spadła >100. Brak efektów = rozwiązanie umowy po roku czasu.

Jeśli na tym forum jest ktoś zainteresowany wykonaniem optymalizacji zapraszamy do kontaktu.

Otrzymaliśmy ofertę z SS, lecz na tym forum jest tyle negatywnych opinii które się niestety potwierdziły, dobrane frazy były nietrafne i droższe niż główna fraza "fototapety" którą pewnie nie mieli zamiaru pozycjonować.

Jako że dane są pobierane z bazy fotolia.pl nie ma możliwości na każdej podstronie dodania własnego tekstu w title. Tytuł pobierany jest przez API fotolia, zdjęć jest około 19 mln więc tyle też podstron się automatycznie generuje. Błędy które się wyświetlają są z API, google przemierzając stronę zabiera nam limit zapytań do API (aktualnie jest chyba 2000 na godzinę), tymczasowo google ma ograniczony dostęp.

Jeśli strona miała nałożony filtr, to zastanawiam się czy nie jest już spalona, z taką historią może być ciężko na top10.

Od takiej informacji należało zacząć.

Trudno jest pozycjonować taką stronę, jednak nie jest to niemożliwe.

Musisz liczyć się z kosztami, sporymi kosztami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Otrzymaliśmy ofertę z SS, lecz na tym forum jest tyle negatywnych opinii które się niestety potwierdziły, dobrane frazy były nietrafne i droższe niż główna fraza "fototapety" którą pewnie nie mieli zamiaru pozycjonować.

Z wiadomych przyczyn to mnie szczególnie zainteresowało :) można wiedzieć jakie to frazy ? Poproszę jakby co na PW.

Jako że dane są pobierane z bazy fotolia.pl nie ma możliwości na każdej podstronie dodania własnego tekstu w title

Ejże czy aby na pewno ? https://www.dekoruj.pl/kulinaria/f/fotolia:0,g/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Api jak api ale tego rodzaju witryny z tą tematyką można ustawić tak aby sie niejako "same" pozycjonowały ale na początku trochę kosztów będzie aby opracować parę rozwiązań programistycznych :)

Co jest lepsze ?

O "kanoniku" słyszeli ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a jednak udało się wskoczyć to czołówki.

No i co z tego ? Skoro na inne frazy które dają większą konwersję tej strony brak ?

powiem ze jak ktoś będzie pozycjonować konkurencje to będzie po czołówce

poza tym fototapeta to taki se towar, nigdy mi się to nie podobało i chyba jest to teraz mało modne więc siedź w czołówce :)

co innego ładne tapety z prawdziwego zdarzenia

Fraza "fototapety" daje zdecydowanie największą konwersję.

Bzdurzysz albo nie rozumiesz pojęcia konwersja

Fraza "fototapety" daje zdecydowanie największą konwersję.

Bzdurzysz albo nie rozumiesz pojęcia konwersja

Myślę, że doskonale wiem.

Nie zmienia to faktu, że można wypozycjonować taką frazę do top, bez dodatkowej optymalizacji, chyba o to chodziło autorowi tematu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności