Skocz do zawartości

pilnie potrzebna najlepsza firma pozycjonujaca

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślę, że mylisz konwersję czyli procentowy stosunek ilości wejść do ilości określonej akcji z ilością odwiedzin. Tyle w temacie :).

PS

W SEO nie chodzi tylko o doprowadzenie strony do TOP ale do takiego TOP które daje nadzieję na zwiększenie konwersji ergo sprzedaży i o to w tym wszystkich chodzi (pomijając kwestię wypozycjonowania na inne frazy a nie tylko na jedną).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Temat fachowo prowokujący do ujawnienia się z podziemia wszelkich magików i artystów, tajemniczego świata S-E-O. Miłej zabawy !

cropped-test1.jpg

Jak ktoś nie zna branży to może mówić że jedna fraza to nie wszystko.

Mamy statystyki w sklepie oraz adwords, zdecydowana większość 90% to klienci którzy wpisują frazę "fototapety" lub "fototapeta".

Jedna z firm (SS) zaproponowało nam frazę "fototapety kwiaty"

dla porównania:

fototapety = 246 000 miesięcznie globalnie

fototapety kwiaty = 1300 miesięcznie globalnie

Prawie wszyscy mają API z fotolia.pl lub depositphoto. Na fotoli jest prawie 20 mln zdjęć, więc każdy coś dla siebie znajdzie.

edna z firm (SS) zaproponowało nam frazę "fototapety kwiaty"

dla porównania:

fototapety = 246 000 miesięcznie globalnie

fototapety kwiaty = 1300 miesięcznie globalnie

Stary numer Sunrise System - manipulacja rzeczywistą ilością zapytań

fototapety = 8550 miesięcznie

fototapety kwiaty = 270 miesięcznie

Manipulacja i cały związany z tym kant polega na tym, że nie podają zapytań dokładnych a ogólna ilość zapytań zawierających daną frazę w sobie :D

Dalej robią w bambuko klientów na całego

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Właśnie przed chwilą "poznałem" ile kroi SS klienta, kóry wypowiedział im umowę ... JA TEŻ TYLE CHCĘ !!! Bym wtedy mieszkał w SPA i kosił trawę ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Właśnie przed chwilą "poznałem" ile kroi SS klienta, kóry wypowiedział im umowę ... JA TEŻ TYLE CHCĘ !!! Bym wtedy mieszkał w SPA i kosił trawę ;)

Ja mam raport Sunrise System pozycji klienta z którego wychodzi, że klient ma im płacić ponad 1300 złotych/ mies za kilka fraz z zerową konkurencją / ilością zapytań / odwiedzin :D

Ostatnio zgłosił się ich jeden klient, że go kasują za frazy na które nie widzi siebie w google ... Okazało sie , że i owszem klient jest w TOP ............ Ale dla fraz z geolokalizacją białostocką :D

kroi SS klienta, kóry wypowiedział im umowę

Cztero cyfrowa kwota?

4 cyfrową to ja przedstawiłem oferte :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@beer dalej drążysz temat-

Nie drążę ale informuję :D

Z ciekawości, skąd wziąłeś takie wyniki?

różnice wynikają z różnic w stawkach CPC

strzelam, że różnica wynika z liczby globalnej (większa - świat) i liczby lokalnej (Polska)

spudłowałeś - różnice wynikają z typu dopasowania słów

fototapety = 8550 miesięcznie

fototapety kwiaty = 270 miesięcznie

dla wyszukiwania ścisłego odpowiednio 50k/mc i 300/mc
spudłowałeś - różnice wynikają z typu dopasowania słów

nie sądzę, skoro Ty przyjąłeś dopasowanie ścisłe i Elorap też...

PS: ale nie sprawdzałem, więc może Elorap popełnił jakiś błąd a ja przyjąłem, że obaj zrobiliście to poprawnie...

nie sądzę, skoro Ty przyjąłeś dopasowanie ścisłe i Elorap też...

Mój błąd,odniosłem się myśląc, że porównujesz prognozy od SS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności