Skocz do zawartości

"kretyn", "bura suka", "siedziba szatana" itd...

koniofix

Rekomendowane odpowiedzi

Czytajac to forum (i nie tylko to) mozna w prawie co drugim poscie znalezc takie stwierdzenie:

"umiejetnie dodawaj linki - nie za duzo na raz, najlepiej z roznymi anchorami bo dostaniesz bana". I jak to sie ma do akcji typu "kretyn"? Przeciez jakby to byla prawda Google zbanowaloby strone A.Leppera czy tez Radia Maryja co?

Ja mam ciagle wrazenie ze niektore zjawiska typu "filtry", "sandboxy" i takie tam wymyslane sa przez samo spoleczenstwo SEO zeby sobie uatrakcyjnic zycie. A najgorsze jest to ze wielu "geniuszy" SEO po prostu powiela innne bzdury ktore wczesniej ktos wymysli nie doswiadczajac tego samemu.

barzdo ciekawy temat :)

a w Pania Halinke tez nie wierzycie ?

Oficjalne stanowisko rady nadzorczej Google to pełne poparcie dla takich inicjatyw społecznych.

w g przeciez tylko boty pracuja :D

ja mam inicjatywe spoleczna niech mi wypozycjionuja strony na 1 miejcse - wszytko w czynie spolecznym :D;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

pani Halinka pracuje i to ciezko... :)

w czynie społecznym sam sobie zrób wpisy do katalogów za darmo :D

jest pewna różnica między linkiem z anchorem jednym tylko i wyłacznie, a z róznymi anchorami jak i bez nich. Pozatym liczy się ilość linków. Zrób akcje w której będzies zlinkował pod tym samym anchortext'em ale z np. miliona-dwóch róznych stron na róznych IP i tak dalej. nie dostaniesz bana. ale zrób to samo z tylko 500-10 000 linków. to dostaniesz. jest masa krytyczna.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności