Skocz do zawartości

Co nas irytuje na forum PiO?

Wajcha

Co sądzimy o forum PiO  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Cię najbardziej irytuje na tym forum?

• Błędy ortograficzne i ciężki styl pisania
      7
    • Nadwrarzliwość moderatoruw na błendy ortograficzne
      0
    • Bicie piany przez "Mega Pozycjonerów", którzy zwykle na przechwałkach kończą...
      16
    • Niefachowe porady udzielane przez tych, którzy sami chyba potrzebują rad
      9
    • Podejrzana niechęć nowych forumowiczów do używania opcji "Wyszukaj"
      13
    • Zamykanie tematu, zanim jakiś naiwniak da nam za frajer gotową odpowiedź na tacy
      0
    • Za mało tematów o OGame
      1
    • Brak możliwości licytacji i wystawiania sobie pozytywów
      4
    • Nobilitowanie wiedzy o pozycjonowaniu
      1
    • Zbytnie upowszednianie wiedzy o pozycjonowaniu
      4
    • Zamykanie tematu przez moderatorów, kiedy jesteśmy w trakcie pisania złośliwej odpowiedzi, że należy korzystać z szukajki i temat do kosza
      6
    • Wyśmiewanie atrakcyjnych ofert pozycjonowania na Allegro, prawdopodobnie z zawiści
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że ostatnio łatwo trafić na wypowiedzi krytyczne wobec tego forum, zarzut coraz niższego poziomu merytorycznego, braku zrozumienia dla nowicjuszy etc, przedstawiam małą sondę.

Niechaj tu każdy wyrzuci z siebie to, co mu się nie podoba. Być może moderatorzy w przypływie dobrego humoru przeczytają odpowiedzi, a nawet nie wyrzucą tematu do kosza :D

Coby nasza forumowa społeczność rozwijała się ze zrozumieniem i w harmonii (katolickiej, bo to na czasie) :)

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żadna z powyższych opcji.

Pusty głos.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Jak dla mnie to bicie piany i pisanie nowych topikow bez potrzeb ... w zeszlym tygodniu ktos cos pisale ze forum jest be ale mnie to nie interesuje ... czytam "miedzywierszami". Informacje mozna tu znalezc na kazdy temat ktory mnie interesuje.

Irytuje mnie czasami pisanie postow tylko po to zeby napisac. Przyklady mozna mnozyc wiec ich nie podam ... ;)

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Jako że ostatnio łatwo trafić na wypowiedzi krytyczne wobec tego forum, zarzut coraz niższego poziomu merytorycznego, braku zrozumienia dla nowicjuszy etc, przedstawiam małą sondę.

Taki poziom tworzycie sami zadając wiecznie te same pytania. To samo tyczy braku zrozumienia dla nowicjuszy!

Większość wchodzących na forum nie stara się pogłębić swojej wiedzy po przez jego czytanie [a jest co czytać] robienie notatek i analizę zdobytych w ten sposób nowych wiadomości - wiedzy.

Jestem nowy, czegoś nie wiem to dawaj na posta w końcu do tego jest forum niech inni kolejny raz odpowiedzą na to samo pytanie. Tylko tak się składa, że tematyka jaką porusza to formu nie ulega dezaktualizacji z tygodnia na tydzień tylko żyje dużej.

Dla chcącego nic trudnego może poświęcić kilka dni na czytanie z notatnikiem w formie elektronicznej lub jak woli tradycyjnej kartki papieru zdobycie podstawowej wiedzy... A dopiero mając jakieś zaplecze przystąpić do pisania postów i zadawanie już konkretnych pytań o konkretne zagadnienia. Nie typu po co jest ALT, co to jest PR itd., itp.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Niechaj tu każdy wyrzuci z siebie to, co mu się nie podoba.
Już tak poza konkursem [czytaj ankietę] dodam, że przeglądając Twoje wszystkie wypowiedzi nie natrafiłem na żadna w której udzieliłeś komuś jakieś konkretnej pomocy - porady - odpowiedzi na jego pytanie. Wszyto jeden wielki ogólnik.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jestem nowy, czegoś nie wiem to dawaj na posta w końcu do tego jest forum niech inni kolejny raz odpowiedzą na to samo pytanie. Tylko tak się składa, że tematyka jaką porusza to formu nie ulega dezaktualizacji z tygodnia na tydzień tylko żyje dużej.

Czyli bicie piany ..

Ten post napisalem zeby miec post ;)

Tylko tak się składa, że tematyka jaką porusza to formu nie ulega dezaktualizacji z tygodnia na tydzień tylko żyje dużej.

... i po znalezieniu posta .... i braku odpowiedzi nalezy kontynuowac a nie pisac nowy ... "a co bedzie jak cos sie stanie"

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Czyli bicie piany ..Ten post napisalem zeby miec post :)
Wlaśnie piszesz o sobie ;)
Tworzymy?Panowie, mniej powagi proszę.
Tak tworzycie i tyczy to między innymi Ciebie jako nowego użytkownika

Cóż, niezamierzony był taki rozwój wydarzeń...

Mion, do Ciebie:

1. Nie udzielam odpowiedzi na merytoryczne pytania. Nie zadaję też takowych. Raz tylko mi się udało znaleźć coś, co do czego miałem pewność, że będzie przydatne (poszerzoną listę DC), którą zamieściłem.

2. Szanuję inteligencję forumowiczów. Obrażałbym ich, gdybym wyciągał wnioski za nich.

3. Ponieważ nie zadawałem pytań, nie miałem potrzeby rejestrowania się na forum. Jednak nie jestem nowy, zapewniam. Ostatnio mam silną potrzebę uspołeczniania - cóż, słabość.

4. Znajdź jakieś moje głupie pytania, wtedy pisz "tworzycie".

. Znajdź jakieś moje głupie pytania, wtedy pisz "tworzycie".
Nie napisałem, że są głupie - to Twoje słowa.
1. Nie udzielam odpowiedzi na merytoryczne pytania.
Czyli piszesz żeby sobie pisać - tak?

Poza tym nie bawią mnie kolejne "osobiste wycieczki" i spory o bliżej nieokreślonych problemach bywalców tego formu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności