Skocz do zawartości

Co nas irytuje na forum PiO?

Wajcha

Co sądzimy o forum PiO  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Cię najbardziej irytuje na tym forum?

• Błędy ortograficzne i ciężki styl pisania
      7
    • Nadwrarzliwość moderatoruw na błendy ortograficzne
      0
    • Bicie piany przez "Mega Pozycjonerów", którzy zwykle na przechwałkach kończą...
      16
    • Niefachowe porady udzielane przez tych, którzy sami chyba potrzebują rad
      9
    • Podejrzana niechęć nowych forumowiczów do używania opcji "Wyszukaj"
      13
    • Zamykanie tematu, zanim jakiś naiwniak da nam za frajer gotową odpowiedź na tacy
      0
    • Za mało tematów o OGame
      1
    • Brak możliwości licytacji i wystawiania sobie pozytywów
      4
    • Nobilitowanie wiedzy o pozycjonowaniu
      1
    • Zbytnie upowszednianie wiedzy o pozycjonowaniu
      4
    • Zamykanie tematu przez moderatorów, kiedy jesteśmy w trakcie pisania złośliwej odpowiedzi, że należy korzystać z szukajki i temat do kosza
      6
    • Wyśmiewanie atrakcyjnych ofert pozycjonowania na Allegro, prawdopodobnie z zawiści
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Mion ... dokladnie to byl przyklad na bezzseowny post

Wlaśnie piszesz o sobie

Staram sie unikac takich pi****l ... a juz przywitanie nowych to rekord swiata ...

Gosc ma 5 postow i wita pacjenat na forum ... smieszne. Sam raz na 2 lata przywitalem nowego usera bo mial unikalny nick .... prawo do powitan nalezy sie moderatorom i pisac o tym nie trzeba kazdy to wie.

Bywam na forum kilka razy dziennie i wq..ia mnie ja czytam ciekawy temat postu a w srodku cos co juz bylo walkowane od 4 tygodni na forum ... najlepszy przyklad minionego tygodnia ADSENS i strach przed zablokowaniem konta ... zenada. To forum tworza urzytkownicy ... ale nie wszyscy niestety.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomyliłem działy? Miało być w Pogaduszki ;)
Tyczyło ogółu nie ostatniego postu.... Poza tym nie bawią mnie kolejne "osobiste wycieczki" i spory o bliżej nieokreślonych problemach bywalców tego formu.
Staram sie unikac takich pi****l ... a juz przywitanie nowych to rekord swiata ...
Masz całkowitą rację. Ale niestety to właśnie odbywa się w czasie rzeczywistym :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Absolutnie brakuje opcji:

( ) To ja jestem na forum? Ojej...

Ankieta jak na pogaduszki to chyba ok. ;)

Zamiast "osobistych wycieczek" proponuję spacer po lesie - wiosna idzie.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Najlepiej wprowadzić "wirtualne kartki" i reglamentować dzielną ilość postów. I tylko do godziny 22, potem obowiązuje godzina "moderacyjna" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proszę mnie nie pozbawiać prawa do powitań. Nie korzystam, ale lubię mieć ;-)

Prawo ma kazdy i wita ze samkiem z nie pisze w powitaniach po to zeby pisac. To kwestia samaku ... ja nie widze potzreby witania kilkanascie razy dziennie nowych urzytkownikow i o tym pisalem.

To moj ostatni post w tym topiku ...

Zycze Wesolych Radosnych i Milosnych Swiat Wielkanocnych z Rodzina i Przyjaciolmi z daleka od pozycjonowania i komputerow .... Dla Wszystkich z forum PiO.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Ankieta jak z SuperExpresu ( bez obrazy ). To samo dotyczy nagłówka artykułu ( również bez obrazy ).

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

A ja nie lubię tysiąca nowych wątków, które są dokładnie tym samym co było chwilę wcześniej lub tydzień wcześniej.

Nie lubię działu dowcipy, powitań, ani dla początkujących.

Szkoda, że nie można tego zablokować przy sprawdzaniu nowych postów...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

edit - no Erbit zostaje ze mna :)
Erbit też śpi... ale gada przez sen a jego pomocnik świstak siedzi i ... ;)

A mnie denerwuje jak jakiś koleś w 3 miesiące dochodzi do 1000 postów i myśli że jak ma sie te 1000 to jest sie poważanym forumowiczem. Udziela się głownie w dziale "Pogaduszki" (jak dla mnie dział pusty merytorycznie) i uważa sie za superpozycjonera a w podpisie sobie pisze "wypozycjonuje wszystko za odpowiednie pieniądze". krupek mam wrażenie że mowimy o tej samej osobie ;).

Tak więc moja sugestia:

- Nie zliczać postów z działów: Pogaduszki i Powitania.

Niech [...] się wypowiadają na tematy w których wiedza jest niezbędna.

Pozdrawiam :)

Edit:

Usunełem obraźliwe słowo...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności