Skocz do zawartości

Co nas irytuje na forum PiO?

Wajcha

Co sądzimy o forum PiO  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Cię najbardziej irytuje na tym forum?

• Błędy ortograficzne i ciężki styl pisania
      7
    • Nadwrarzliwość moderatoruw na błendy ortograficzne
      0
    • Bicie piany przez "Mega Pozycjonerów", którzy zwykle na przechwałkach kończą...
      16
    • Niefachowe porady udzielane przez tych, którzy sami chyba potrzebują rad
      9
    • Podejrzana niechęć nowych forumowiczów do używania opcji "Wyszukaj"
      13
    • Zamykanie tematu, zanim jakiś naiwniak da nam za frajer gotową odpowiedź na tacy
      0
    • Za mało tematów o OGame
      1
    • Brak możliwości licytacji i wystawiania sobie pozytywów
      4
    • Nobilitowanie wiedzy o pozycjonowaniu
      1
    • Zbytnie upowszednianie wiedzy o pozycjonowaniu
      4
    • Zamykanie tematu przez moderatorów, kiedy jesteśmy w trakcie pisania złośliwej odpowiedzi, że należy korzystać z szukajki i temat do kosza
      6
    • Wyśmiewanie atrakcyjnych ofert pozycjonowania na Allegro, prawdopodobnie z zawiści
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To też jestem za. Trochę późno (Erbit już został Moderatorem), ale zawsze coś...
I bardzo dobrze, że został moderatorem... Też byś chciała być Moder(-)atorką ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Też byś chciała być Moder(-)atorką

Niech Was ręka boska broni przed tym awansem ;)

(dopiero by się zaczął dym w czasie zmiennych faz księżycowych) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

hmm..a ja trzeci raz zapytam (do 3-ech razy sztuka):

czy istnieje mozliwosc wylaczenia informacji o ilosci postow?

Czy to takie trudne ?

a ja odpowiem - nie wiem - ale niech zostanie bo to moj 3000 post :D:D:P

sorki za OT ale musialem dobic tego postu bo bym nie poszedl znowu spac :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Najpierw niektórzy biją pianę, że ilość postów o niczym nie świadczy (to akurat 100% prawda) a później inni piszą, żeby zablokować zliczanie postów, bo jednak ich boli, że ktoś ma więcej niż oni.

A dlaczego boli skoro nie ma to najmniejszego znaczenia? Coś jakby komuś logika szwankowała. Nikt normalny nie jest tu po to by posty nabijać.

A ci co się pienią na ilość postów robią to tylko po to aby wyrównać zaległości w długości swoich ... (nie - jednak tego nie powiem, za dużo pokemonów na forum)

I powiedzmy, że mnie irytują tacy pieniacze.

To na podstawie obserwacji własnych, ę?

Też :D , jak i na podstawie obserwacji PiO :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...jednak ich boli, że ktoś ma więcej niż oni.

A ci co się pienią na ilość postów robią to tylko po to aby wyrównać zaległości w długości swoich ...

Ot i mamy punkt widzenia :D:D

Ja tylko dopowiem do tego... Kiedyś ktoś napisał, że moje 90% topików to bzdety... Wyliczyłem jemu, że nawet gdyby tak było to te 10% to i tak większa liczba niż jego wszystkicj wypowiedzi - co oznacza, że i tak więcej razy pomogłem niż On.

a później inni piszą, żeby zablokować zliczanie postów, bo jednak ich boli, że ktoś ma więcej niż oni.

Czy ja napisalem zeby zablokowac zliczanie postow dlatego ze ktos ma wiecej odemnie postow? ;)

Poprostu taka mala zmiana spowoduje ze nikt wiecej nie bedzie dyskutowal nt. tego parametru. Do Ciebie pare osob sie przyczepialo ze przez 2 miesiace nabiles sobie pare tysiecy postow, widzisz ukrycie informacji o ilosci postow jest takze na Twoja korzysc.

A dlaczego boli skoro nie ma to najmniejszego znaczenia?

No wlasnie, wszyscy sie zgadzamy ze ilosc nie ma najmniejszego znaczenia wiec po co wogle wyswietlac taka informacje?

Nikt normalny nie jest tu po to by posty nabijać.

Racja, a tym nienormalnym zrobimy przykrosc i wylaczymy informacje o ilosci postow.

Tak wiec czy ktos widzi jakies wady wynikajace z ukrycia informacji o ilosci postow?

pozycjonuj.png

Ad sense ta uwaga nie była do Ciebie tylko do ogółu. Więc niepotrzebnie poczułeś się urażony.

Do Ciebie pare osob sie przyczepialo ze przez 2 miesiace nabiles sobie pare tysiecy postow

Chyba masz inny licznik załączony niż ja :) :) :)

A po co usuwać licznik - Jak ktoś się pieni na czyjąś liczbę postów to przynajmniej wiemy już co nieco o jego fizjonomi (a przynajmniej o tych "ważniejszych" częściach ciala) ;):);)

To ja mam jedno małe pytanie.

Czy tematy/posty usunięte do kosza są odejmowane z licznika postów ??

Swoją droga popieram stanowisko AdSenseLab...

i szczerze pozdrawiam Sir Nimka :jezyk1:

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

na bicie piany i .... mlodym .
Widzę, że starzejesz się lawinowo!

Może trochę odpuść z tymi swoimi komentarzami o młodych i biciu piany ..W takim tempie za miesiąc rozpadniesz się jak U 235 :jezyk1:

Dużo piszesz o młodych.... a nawet nie potrafisz swoich trzech zdechłych stron z stopki zrobić na jakimś względnym poziomie. Trochę więcej konsekwencji kolego.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności