Skocz do zawartości

Co nas irytuje na forum PiO?

Wajcha

Co sądzimy o forum PiO  

101 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Cię najbardziej irytuje na tym forum?

• Błędy ortograficzne i ciężki styl pisania
      7
    • Nadwrarzliwość moderatoruw na błendy ortograficzne
      0
    • Bicie piany przez "Mega Pozycjonerów", którzy zwykle na przechwałkach kończą...
      16
    • Niefachowe porady udzielane przez tych, którzy sami chyba potrzebują rad
      9
    • Podejrzana niechęć nowych forumowiczów do używania opcji "Wyszukaj"
      13
    • Zamykanie tematu, zanim jakiś naiwniak da nam za frajer gotową odpowiedź na tacy
      0
    • Za mało tematów o OGame
      1
    • Brak możliwości licytacji i wystawiania sobie pozytywów
      4
    • Nobilitowanie wiedzy o pozycjonowaniu
      1
    • Zbytnie upowszednianie wiedzy o pozycjonowaniu
      4
    • Zamykanie tematu przez moderatorów, kiedy jesteśmy w trakcie pisania złośliwej odpowiedzi, że należy korzystać z szukajki i temat do kosza
      6
    • Wyśmiewanie atrakcyjnych ofert pozycjonowania na Allegro, prawdopodobnie z zawiści
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Mion

nie ma sensu rozwodzic sie nad moimi zdechlymi stronami ... chyba ze zrobisz nowy topik zdechlych stron ...

kazdego dnia powstaje kilka lub kilkanascie topikow na forum ktore nic nie wnosza i forum sie rozlazi ...

pisac tylko po to zeby pisac to ja mam edytora tekstu i jak mam potrzebe to pisze dla siebie a nie dla publicznosci .... fakt starzeje sie 20 lat mialem 20 lat temu i mialem ciekawsze zajecia od PHP dzieki temu teraz ... jestem zdrowszy i moze pojde w slady KILLA bo takie teksty personalne na forum to totalny brak kindersztuby ... w kilku przypadkach

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mion - z tego co widzę, ostatnio twoje posty na forum są wcale nie lepsze od tych, których krytykujesz. Ile razy dziennie można czytać twoją wypowiedź w każdym temacie, jeżdżącą po innych użytkownikach PiO? Nie jesteś Alfą i Omegą. Nikt nią nie jest. Zanim się zacznie jeździć po wszystkich na forum na początek proponuję prześledzić swoją własną twórczość i wyciągnąć z niej wnioski. I to też mnie na PiO zaczyna powoli denerwować - loża szyderców.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Czytam już trochę forum, zarejestrowałam się bo chciałam o jedną rzecz zapytać (Mion na mnie naskoczył i tak, chociaż sprawa absolutnie nie dotyczyła czegoś z szukajki) - powiem Wam tyle - czasem ,,boję się" nawet napisać post.

A podsumowując - nowi /w tym i ja/ naprawdę mogą tu znaleźć kupę informacji i to bez zadawania zbędnych pytań. Za co wszystkim znawcom trzeba PODZIĘKWAĆ ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności