Skocz do zawartości

Pozycjonowanie fraz "long-tail"

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje nowy projekt, gdzie głównie mam zamiar pozyskiwać odwiedzających przez long-taile. Strona jest w 100% SEO-friendly i dzięki plugin'ą ma linkowanie wewnątrz witryny. Strona będzie mieć ok. 500 fraz long-tailów.

Jakim sposobem najlepiej pozycjonować long-taile (potrzeba kilka silnych linków) nie posiadając własnego zaplecza? Potrzebuje kilka silnych linków do różnych 500 stron i różnych linków na jednej domenie tak aby każda wskoczyła na czołowe pozycje.

Strona jest w 100% SEO-friendly

Jak czytam coś takiego to wiem z góry, że tak nie jest ;)

Jakim sposobem najlepiej pozycjonować long-taile

Optymalizacją treści

Optymalizacją wewnętrznej struktury strony

Linkami z zewnątrz

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

wszystko zależy od jakości zaplecza , precle-srecle mydło szydło powidło to strata czasu lepiej wyjdziesz robiąc zaplecze na darmowych platformach blogowych

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

SWLem :D

Przy odpowiedniej proporcji linków i umiejętnym skierowaniu SWLi na subkategorie i pojedyncze strony docelowe jest to bardzo skuteczna metoda

Przy odpowiedniej proporcji linków i umiejętnym skierowaniu SWLi na subkategorie i pojedyncze strony docelowe jest to bardzo skuteczna metoda

Potwierdzam :).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

wszystko zależy od jakości zaplecza , precle-srecle mydło szydło powidło to strata czasu lepiej wyjdziesz robiąc zaplecze na darmowych platformach blogowych

Sorry, ale piszesz powielane bzdury coraz częściej.

No cóż, z tą małą różnicą, że ja potem nie jęcze pod ścianą płaczu poświęconej różnym zwierzakom :)

Czyli najpierw zgromadź większą ilość linków stałych , wzmocnij domenę a potem kombinuj z SWLami jak już bardziej ogarniesz temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności