Skocz do zawartości

Agregator neewsów

daniek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Orientuje się ktoś czy są jakieś CMSy agregatorów wpisów z innych stron? Np. chciałbym agregator zrobić odnośnie miliatariów i np. korzystałbym z konflikty.wp.pl polska-zbrojna etc. by użytkownik wchodzący na moją stronę z tym agregatorem miał wiele info pod reką. i żeby info pojawiało się za każdym razem gdy administracja tych zewnętrznych portali zamieści wpis.

Tutaj znajdziesz pomysł na biznes.

nformacje prawne

Wirtualna Polska S.A. nie udziela do treści udostępnianych w ramach Kanałów RSS jakichkolwiek praw do ich wykorzystania ani licencji. Wykorzystywanie udostępnianych w ramach Kanałów RSS treści wymaga uzyskanie stosownej zgody na wykorzystywanie od podmiotów podanych w treści informacji jako ich Źródło. Powyższe nie dotyczy tzw.dozwolonego użytku osobistego. Wirtualna Polska S.A. nie ponosi odpowiedzialności za niezgodne z prawem wykorzystanie udostępnianych w ramach Kanałów RSS treści.

Chyba nie tym razem, ale pomysł dobry

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

nformacje prawne

Wirtualna Polska S.A. nie udziela do treści udostępnianych w ramach Kanałów RSS jakichkolwiek praw do ich wykorzystania ani licencji. Wykorzystywanie udostępnianych w ramach Kanałów RSS treści wymaga uzyskanie stosownej zgody na wykorzystywanie od podmiotów podanych w treści informacji jako ich Źródło. Powyższe nie dotyczy tzw.dozwolonego użytku osobistego. Wirtualna Polska S.A. nie ponosi odpowiedzialności za niezgodne z prawem wykorzystanie udostępnianych w ramach Kanałów RSS treści.

Czyli będziesz musiał sobie trochę zmodyfikować wtyczki do WP :)

Pozycjonowanie stron internetowych w Google - https://pierwszywgoogle.pl coś dla zysku i satysfakcji!

Inspirujące projekty wnętrz i mebli - https://inspirujace-wnetrza.com/ coś dla rozrywki!

Niech się w tyłek pocałują, nie dostąpią tego zaszczytu i nie pojawią się ich treści w moim agregatorze ;)

Chciałem tylko żeby było miło i każdy miał pod reką to co chciał.

ed:

Tylko po zastanowieniu się nie wiem czy chodzi mi o rss. Chodziło mi raczej o wyświetlenie tytułu i odnośnik do treści na ich stronie coś jak wykop tylko bez możliwości wykopywania bo nie to jest celem tego agregatora. Tylko jak takie coś z "półautomatyzować"? Zrobię najwyżej bazę stron, przerzrzucę okiem i będę ręcznie kopiował, linki rzecz jasna.

Tutaj znajdziesz pomysł na biznes.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności