Skocz do zawartości

jaki link lepszy?

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Spodziewałem się standardowej zje...ki ale widzę że wolicie między sobą się ...

A czego innego chciałbyś się spodziewać ? Nie podałeś najważniejszych parametrów czyli parametrów strony na której chcesz umieścić link zwrotny. Przykładowo podam Ci jedną rzecz która przy dwóch różnych parametrach strony na której umieszczasz link raz szkodzi a w innym przypadku nie.

Link w stopce:

duża ilość zaindeksowanych podstron - może zaszkodzić (side wide)

mała ilość stron w indeksie - nie zaszkodzi

Capisci ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jak to jeden link, to szkoda czasu się nad tym tyle zastanawiać, ale jeśli masz możliwość ze strony głównej to fajnie. Nie da się odpowiedzieć na pytanie czy lepsza nazwa strony czy anchor. Jedna i druga opcja prawie nic nie zmieni. Gdyby chodziło o 50 czy 100 linków, to można by pogdybać. Niech to będzie wielki baner reklamowy na stronie głównej, którego nie można nie zauważyć. Wtedy to jest coś :)

zakładałem multikonta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności