Skocz do zawartości

BAM od google

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

takiego meila dzisiaj dostałem :) ogólnie frazy, klient chce rozliczenie za top5

"""Jest jakaś możliwość (prawdopodobieństwo) aby było przynajmniej na 4-5 miejscu?

Znajomy teraz zaczął chyba pozycjonować miesiąc temu to jest już na 3,

Ja wczesniej jak wspomniałem pozycjonowałem już u dwóch Firm i zawsze było 8-10 a faktury przychodziły po 1000zł co miesiać gdzie realnie nie zarobiło na siebie a powinno jeszcze na firmę zarobić.

Osoba która robiła kiedyś stronę, zrobił tak ustawienia że w ciągu 14 dni było na drugim miejscu ale coś po zmieniał bo mówił że Bam mogą dać co to jest sam nie wiem."""

Może gość nie jest w temacie, i mi wydaje się literówka sąsiedztwo m-n ;)

Często się zdarza, gdy klawisze są mniejsze od naszych palców, ewentualnie piszemy coś szybko (nie dostrzegłem innych takich potknięć ;)

Ja pamiętam jak pisałem Gogle, ale to na samym początku jak wystartowali, wiele rzeczy jest dla nas niezrozumiałych, jak Walkman,

Nie wiem czy kiedyś istniało w polskim języku słowo BAN, ale z tego co pamiętam, to w polsce porównywało się je do banicji ;)

Ważne aby płacił, a w jakim języku mówi czy piszę, to już sprawa drugorzędna

Miłego dnia panowie

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności