Skocz do zawartości

[zlecę] pocyjonowanie strony

Hk48m

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam serwis internetowy www.obozy-zeglarskie.pl.

Serwis ma dopiero kilka tygodni i nie udało mi się go zbyt dobrze wypozycjonować. Zajmuje niewiele miejsc w czołówce, a dla najważniejszych dla mnie haseł jest w okolicach 5-8 miejsca (w zależności od dance’u googla :brawa: ).

Z racji tego, że sezon już idzie, a ja muszę odejść od komputera i zająć się jachtami potrzebuje kogoś to porządnie wypozycjonuje ten serwis.

Słowa kluczowe:

obozy żeglarskie

obozy młodzieżowe

szkolenia żeglarskie

ew. obóz żeglarski

Na te hasła strona nie stoi tragicznie w google. Jednak ja chcę pierwsze miejsca. Ewentualnie w pierwszej trójce.

Wiem, że nie jest to trudne, ponieważ przez ostatnie 2-3 lata udawało mi się utrzymywać mój poprzedni serwis dla tych haseł na pierwszych miejscach. Wymagało to jednak sporo czasu, a tego niestety teraz nie mam.

Nie szukam "magików" oferujących rozwiązania pod tytułem "wpis do 1000 katalogów". Szukam kogoś, kto zajmuje się pozycjonowaniem i optymalizacją serwisów internetowych. Sam sporo wiem na ten temat, więc raczej nie pozwolę sobie wciskać kitu :).

Co do czasu trwania usługi, to pragnę aby takie pozycje były zachowane do końca lipca br.

Naturalnie interesuje mnie jak najmniejsza cena za usługi ale znając życie, za porządną usługę trzeba zapłacić. Ja zatem szukam porządnej usługi. Swoją droga, może jesteście zainteresowani barterem? Usługa pozycjonowania z jednej strony, a z mojej strony obóz żeglarski ? :brawa: Myślę, że to atrakcyjna forma zapłaty.

Propozycję proszę wysyłać na adres:

nafali@gazeta.pl

Proszę o dodanie portfolio, zawierającego strony przez Was wypozycjonowane. Najlepiej na jakieś popularne hasła :brawa:.

Marek Makowski,

Giżycko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności