Prestaa Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ja planuje zamiast przejść na hekko i linuxpl .. Projektowanie sklepów internetowych - wdrożenia prestashop oraz realizacje projektów graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljelj Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja już przeszedłem na najtańszy OVH VPS Cloud za 39.99 i mam zoptymalizowany serwer pod sklep tak jak chcę Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Teraz to w OVH można mieć dedyka za 12 zł netto/mies Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dedyka z parametrami jak prockiem jak netbook za 400 zł z allegro . pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manymars Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Niech mi ktoś powie czym spowodowany jest taki skok w logach na serwerze nazwa.pl Generalnie to dużo brakuje aby wykorzytać zasoby serwera, ale taki nietypowy dzień 30 lipca jest dla mnie zaskoczeniem tylko nie wiem czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 W dniu 2.08.2013 o 22:58, manymars napisał(a): Niech mi ktoś powie czym spowodowany jest taki skok w logach na serwerze nazwa.pl Szklana kula pojechała na wakacje. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miela Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Z samego rysunku/wykresiku nikt nie wywróży. Zobacz w statystykach jaka strona jest najczęściej odwiedzana. Możesz też napisać do obsługi, ale często piszą "serwer ogólnie jest obciążony" lub inne pomocne informacje. Zajmuję się tworzeniem stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podkarpaciak Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czyli mam rozumieć, że polecacie OVH ?? Jest tani i stabilny???? Ogłoszenia Rzeszów Ogłoszenia Przemyśl Ogłoszenia Brzozów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 W dniu 2.08.2013 o 22:58, manymars napisał(a): Niech mi ktoś powie czym spowodowany jest taki skok w logach na serwerze nazwa.pl Generalnie to dużo brakuje aby wykorzytać zasoby serwera, ale taki nietypowy dzień 30 lipca jest dla mnie zaskoczeniem tylko nie wiem czym Ja Ci powiem, że mam podobną sytuację, nagle czas procesora zaczął przekraczać wszelkie limity, chociaż ani ruch nie wzrósł na moich stronach, a nawet spadł mocno ze względu na wakacje (ludzie i boty i spamiarze na komentarzach itp.). A do tego do pewnego czasu kilka razy na dzień błąd 500. Pisałem do supportu, odpowiedź tradycyjna - nie ich wina. Kilka miesięcy temu cztery razy większy ruch, nawet połowy limitów nie osiągałem. A teraz dzień w dzień przekroczone. Zapewne fakturą się skończy za dodatkowe usługi, albo czymś podobnym. SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jakiś czas temu zablokowali mi serwis bo niby przekroczył limity, z tym że był to dzień i godzina kiedy zawsze ruch był najsłabszy. Takie prewencyjne wyłączanie ma być impulsem do zakupu droższego pakietu. Takie tam skur..syństwo Nazwy.pl Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 arczer jaja sobie robisz ? Zwyczajnie twoja strona przekracza ich limity,a co za tym jest dla nich nieopłacalna. Zamiast Ciebie wolą innego klienta,a y masz drogę wolną, a hostingów na rynku masz do wyboru do koloru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Limit "Maksymalna liczba jednoczesnych połączeń", którym się zasłaniali nie mógł zostać w tym momencie przekroczony. Jak już napisałem nie ten czas. Poza tym nigdy wcześniej tego nie doświadczyłem, nawet jak ruch był 4 x większy. Nie wspomnę już o poinformowaniu mnie o wyłączeniu serwisu, którego zabrakło. Dopiero po interwencji do razu został mi zaproponowany "lek" w postaci dopłaty. Ja oczywiście mam drogę wolną i z niej skorzystam, zaraz jak skończy się opłacony z góry czas. Poczytaj trochę opinii o ich "limitach" to poznasz strategię marketingową. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podkarpaciak Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A co według Was jest lepsze nazwa.pl czy home.pl ???? Ogłoszenia Rzeszów Ogłoszenia Przemyśl Ogłoszenia Brzozów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 arczer - Ja wiem jak działa nazwa.pl, gdzie z 200 zł trzeba zapłacić za markę . Nazwa.pl z podatkiem wyjdzie ok 550 zł rocznie,a za tyle to ja mam VPS i to manged:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Fragment z korespondencji z nazwa.pl Tym samym opłata za roczny abonament wynosić będzie 337,50 zł netto. Mam ten serwer ze względu na uptime oraz... sam nie wiem. Mam na nim 7x prestashop z 9 WP kilka joomla, jakiś drupal i coś tam jeszcze i jak na razie nie miałem problemów z wykorzystaniem procesora czy innych takich. Suport to dno i tu nie ma co ukrywać, ale to i tak nic w odniesieniu do Home.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.