Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl to są jakieś kpiny!

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

ja także dostałem fakturę na 337,5 netto, 37,5 wiecej niż w zeszłym roku. ALe wczesniej zadzwonilem, miesiac przed końcem abo i zapytalem jaki rabat dostane bo nie wiem czy sie przenosić czy nie... Przedłużyłem ale tylko ze względu na brak czasu na przenosiny wszystkiego itd... moze sie postaram za rok...

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 tygodni później...

Nie wiem czy ktoś w nazwa.pl czyta opinie o firmie w necie, ale dziś dostałem od nich linka do ankiety badającej opinie na ich temat. Napisałem co o nich myślę. Ciekawe czy wezmą to sobie do serca :-).

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

• 3 tygodnie później...

ja także dostałem fakturę na 337,5 netto, 37,5 wiecej niż w zeszłym roku. ALe wczesniej zadzwonilem, miesiac przed końcem abo i zapytalem jaki rabat dostane bo nie wiem czy sie przenosić czy nie... Przedłużyłem ale tylko ze względu na brak czasu na przenosiny wszystkiego itd... moze sie postaram za rok...

Do mnie na tydzień przed wygaśnięciem zadzwonili i dali rabat jakieś 25% tak że wyszło brutto poniżej 300 zł, 2 lata temu dostałem 16 miesięcy w cenie 12. Pod własną stronkę jak znalazł, przynajmniej stabilny, pod zaplecze warto poszukać tańszej

Pod własną stronkę zakładając, że takiego potrzebujecie. Najśmieszniejsze, że stronki które u nich trzymałem na koncie, za które oczekiwali 1100 rocznie, teraz leżą na koncie Hekko za 120 zeta. I wszystko normalnie śmiga. Chyba jednak lepiej po prostu szukać stabilnej firmy i niskiej ceny.

W nazwa to sie nie placi za stabilność bo wszystkie liczące sie hostingi maja po 95 albo 99% dostępu bez awarii

W net art przede wszystkim placi się za to że w całym necie są ich reklamy i to te pop-up-

Troche tak jakby zamówili reklame w pismach dla dorosłych i swoją cenę motywowali prestiżem oglaszania się w magazynachi pismach. (kogo to obchodzi gdzie się ogłaszają i na jakich portalach są ich pop-upy?)

• 2 miesiące temu...

dostalem 26 grudnia wezwanie do natychmiastwego oplacenia serwera za rok 2014 na 'nazwa.pl' w wysokosci 530zl. w mailu byla informajca ze ostateczna data wplaty to 26 grudnia:)! w przypadku nie wplacenia tej kwoty 2 stycznia 2014 stronke mi zamykaja.

dotychczas placilem 230zl rocznie i z zasady informuje sie klienta o zblizajacym sie terminie. Cena wzrosla o 120%!!!!!!!!!!!!!! poinformowany zostalem w ostatnim dniu zaplaty i do tego dzis telefon z nazwa.pl - "niech sie Pan zastanowi, aktywnosc Pana konta przedluzymy do 10 stycznia". Po rozmowie dostaje maila, ze konto bedzie zamkniete jednak od 2 stycznia.

to jest nie tylko tanie polskie cwaniactwo, ale chamstwo, złodziejstwo i utrata jakiego kolwiek zaufania do tej marki! zdecydowanie odlecam komu kowliek!

To wszystko wynika z ludzkiej naiwności i braku wiedzy w konkretnym temacie; na codzień spotykam się z tym, że ludzie wybierają głównie 2-3 polskie hostingi "bo są najbardziej znane", wszystko inne (w tym cena) nie ma żadnego znaczenia. Oczywiście ta zasada dotyczy nie tylko hostingu, to jest spotykane w każdej dziedzinie życia - do dziś przecież masa osób ma tel. stacjonarny, choć nie ma to żadnego sensownego uzasadnienia (czy to ekonomicznego czy praktycznego) :)

A wystarczyłaby chyba porządna akcja informacyjna... i to najlepiej na hasła w stylu: "za różnicę w cenie kupisz 100 piw" (dla facetów) czy "za różnicę w cenie kupisz dwie sukienki" (dla kobiet), może by to co niektórym przemówiło do rozumu :P

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

"bo są najbardziej znane"

Pomijając kwestię hostingów - wolę kupić produkt od znanej, cenionej i renomowanej firmy, w której mam zapewnioną gwarancję bez żadnych problemów, niż zapłacić kilka złotych mniej, ale otrzymać bubel albo się użerać z powodu nieprzyjętej gwarancji.

Ofc nie jest to zasada, że duża, znana firma zawsze będzie lepsza od jakiegoś małego gracza.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności