Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl to są jakieś kpiny!

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę szkoda, że nie przeczytałem tego wątku wcześniej. Myślałem, że "nazwa" podchodzi poważnie do swoich klientów ale po otrzymaniu kasy za sklep i dodatkowy szablon zaczęli stwarzać problemy tzn już od tygodnia nie mogą wgrać szablonu, bo tamto, bo sramto, jaja sobie robią. Ten ich sklep czyli "sklepicom" to jakaś prowizorka jeżeli nie potrafią wgrać swojego szablonu. Miał być tani sklep a jak na razie to jest wydzwanianie i nerwy. I jeszcze jedno, ściemniają w reklamach. Szkoda na nich nerwów za rok będzie zmiana.

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś dostałem Pro Formę na 553,50 brutto na przedłużenie serwera AciveBiznes. Napisałem mail do BOK i jak konkretnie nie obniżą ceny spadam od nich. Za pół roku minie 7 lat jak u nich siedzę. Chyba trochę za długo :D

P.S. Gdyby nie to, że stracę czas na przerzucanie stron przeniósłbym się pewnie już dawno. Tylko gdzie się przerzucić?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Tam mam teraz 4 mikro strony firmowe. Strony lekkie, mało wejść (specyficzna branża).

e: w Juppe mam parę stron od dawna i wszystko gra. Chciałem jednak porozkładać strony główne i zapleczowe, rezerwowe.

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nikoś, no to hekko, linuxpl, unixstorm - wybór masz mega wielki ;) takie małe stronki hostuję na hekko / jupe

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Dziś dostałem Pro Formę na 553,50 brutto na przedłużenie serwera AciveBiznes. Napisałem mail do BOK i jak konkretnie nie obniżą ceny spadam od nich. Za pół roku minie 7 lat jak u nich siedzę. Chyba trochę za długo

No i otrzymałm odpowiedź:

Witam,

W ubiegłym roku ceny naszych serwerów zostały podniesione do kwoty 450 zł netto, otrzymali Państwo wówczas 30 % rabat na tą usługę. Taki rabat wprowadzam Państwu w tym roku, kwota zmniejszy się do 315 zł netto.

Nowa faktura znajduje się na skrzynce pocztowej.

Pozdrawiam,

Anna (...)

No to się Ania spisała. Pytanie ilu klientów się odezwało w sprawie obniżki? 30%? Pytanie drugie kiedy będzie mi się chciało przejść gdzie indziej? Odp: pewnie wtedy, gdy następnym razem Anię rozboli ząb albo dostanie okres a ja nie dostanę rabatu :D

Dla mnie to pieniążki wyrzucone w błoto. Jeśli się ma mega duże serwisy, mega duże wymagania i klient usilnie chce płacić dużo za serwer wtedy jak najbardziej ta firma. Ale tak jak przedmówcy hekko i linuxpl pod względem awaryjności podobnie do nazwa a cena cóż... za te 30% obniżki możesz sobie kupić prosty serwerek ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

kwota zmniejszy się do 315 zł netto.

nie uważasz że to i tak straszna kasa? nie znam parametrów tego konta hostingowego, ale z tego co pisałeś nie masz wielkich wymagań.. ale cena to już na VPSa starczy..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 tygodnie później...

wydanie authinfo trwa kilka godzin.

Nikonem nie kumam po co płacisz tyle kasy za serwer skoro masz tylko 4 mikro stronki firmowe? Lepiej już przejść gdzie indziej...

Ja obecnie jestem w trakcie przenoszenia blisko 50 stron firmowych z nazwa.pl do home.pl i nawet teraz są niezłe krzaki bo dns nie wiem jakim cudem nie przeszedł cały a był zmieniany w piątek :/

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

z nazwa.pl do home.p

Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności