Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl to są jakieś kpiny!

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

@up mam nieco inne doświadczenia :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Panowie! Wam tez nazwa wprowadzila limity na bazy mailingowe jesli chcecie wyslac reklame email?

Mi program wyzuca po 5tysiacach takie cos.

220 lbc2 ESMTP ready
250-lbc2
250-AUTH=PLAIN LOGIN
250-ENHANCEDSTATUSCODES
250-SIZE 1073741824
250-8BITMIME
250-AUTH PLAIN LOGIN
250 STARTTLS
334 VXNlcm5hbWU6
334 UGFzc3dvcmQ6
235 2.0.0 OK
553 5.4.6 Limit exceeded
Używam Oprogramowania Anomail. To chyba sa jakies jaja z ich strony odp od supportu nadal nie dostalem ;/

No dziś nazwa to daje popis równy, cały dzień sypią się serwery, raz działają bardzo wolno innym razem sypią błędami a cała szopka zaczęła się wczoraj, także sprawdźcie swoje strony jak macie coś na nazwie i dzwońcie bo coś słabo im idzie ta naprawa.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Obecnie trwająca awaria dotyczy części Klientów posiadających serwery Active i jest spowodowana problemami w działaniu macierzy dyskowej, na której składowane są pliki. Problem z różnym natężeniem może występować przez kilkadziesiąt najbliższych godzin. W tym czasie może być odczuwane powolniejsze działanie stron lub mogą występować problemy z dostępem do nich.
Dane Klientów nie są zagrożone. Cały czas pracujemy równolegle nad usunięciem przyczyn problemów oraz nad złagodzeniem jego skutków dla naszych Klientów. O wszystkich zmianach będziemy informowali na bieżąco.

czy to Putin?

Który na górę, który spada w dół. Kto bardziej sprawnie własny los swój kuł. Więc się i wspinać, świeczki warta gra. W systemie siła, a, a, a

Oj będzie się działo a najśmieszniejsze jest że wyłączyli telefon "przepraszamy nie ma takiego numeru" - ot i nazwa się kończy właśnie.

facebook.com/nazwapl

facebook.com/pozewnazwa

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

https://www.facebook.com/nazwapl

Tu próbują coś tłumaczyć, ale to już jakieś jaja.

Edit: cholera jak usunąć linka a zostawić adres, żeby było zgodnie z regulaminem?

Edit2: Już znalazłem.

SS tak zabrali się za pozycjonowanie klientów nazwy ze serwery nie wytrzymały, to się nazywa SEO z prawdziwego zdarzenia :)

Na nazwa siedzę na dobrą sprawę wyłącznie ze względu na kilku klientów, są to osoby które nie mają pojęcia jak posługiwać się innym panelem pocztowym niż na nazwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności