Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl to są jakieś kpiny!

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Sposób na biznes jest - nałapać jeleni którzy po otrzymaniu faktury grzecznie ją opłaca, przecież co rok ceny idą w górę, dlaczego więc z hostingiem ma być inaczej? Już to pisałem, ale powtórzę - dla mnie ograniczenia, a zwłaszcza limit procesora dyskwalifikuje ten hosting do poważnego użytku.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ich serwery nadają się tylko na umieszczenie statycznych stron HTML, z linkowanymi obrazkami z innych serwerów.

A najlepiej byłoby gdybyśmy tylko tam trzymali strony z zawartością <iframe>, myślę że wtedy limity nie byłby tak często przekraczane..

Pozdrawiam.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Oczywiście. Muszą to być jakieś rozsądne wartości pozwalające na szybkie działanie do jakiegoś (współdzielony ma swoje wymagania) poziomu. Oczywiście zakładając, że ktoś przychodzi z porządnym softem, a nie zapętlonym (beznadziejne skiny/pluginy) Wordpressem...

na stwierdzenie, że rezygnuję (mailowo) - otrzymałem odpowiedź - serwer zaznaczony do usunięcia - tak mi jakoś wygląda, że mało że strzelają sobie w kolano, to jeszcze likwidują firmę ...

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Z tymi niskimi limitami to t przesadzacie, bo kiedyś to było tanio, a teraz jest normalnie

Ich serwery nadają się tylko na umieszczenie statycznych stron HTML, z linkowanymi obrazkami z innych serwerów.

Nie podoba się tobie cena to nie płać, tak jak i ja nie będę płacił, ale trzeba powiedzieć ucziwie, że t dobry hosting, a limity za tą ceę, sa na normalnym poziomie.

Moje strony na nazwa.pl generuja kilka tysięcy wejść dzienie a parametry bezpieczeństwa, które oni oferują nie są wykorzystane nawet w 1/5 .

taaaaaaaaa, a mnie po 5 miesiącach przysłali nową fakturę do opłacenia, bo zużyłem roczny limit wykorzystana procesora. Na innych tańszych hostingach nie ma takiego problemu, a stabilność mają nie gorszą.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Twój problem polega na tym,że nie [podajesz jaki ruch generowały te strony oraz na jakich skryptach one, są postawione . Napisałeś to w stylu " Mam stronkę wizytówkę,a oni mnie biedaka z hostingu wywalili, a dobrze wiesz ,że tak nie jest "

W moim przypadku wszystkie skrypty, które kupuję w pierwszej kolejności, sa optymalizowane i poprawiane , a dopiero potem wrzucam je na serwer.

Na innych tańszych hostingach nie ma takiego problemu, a stabilność mają nie gorszą.

Tylko te tańsze firmy nie mają wyrobionej marki,a za marke trzeba płacić .

Założę się, że podnosząc ceny w dziale marketingu założyli sobie,ze ta podwyżka spowoduje wypływ wszystkich amatorów z niedopracowanymi skryptami, a pozostaną tylko zawodowcy i oni zrekonpensują im ewentualne straty .

taaaaaaaaa, a mnie po 5 miesiącach przysłali nową fakturę do opłacenia, bo zużyłem roczny limit wykorzystana procesora. Na innych tańszych hostingach nie ma takiego problemu, a stabilność mają nie gorszą.

taaa miałem to samo, przeniosłem stronę do Home i tam nic nie przekracza..

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

U mnie w fabryce do nazwy dzwonimy średnio 2x w tygodniu z jakimiś problemami których nie da się rozwiązać samemu.

Posiadają autorski system, ale co z tego skoro jest on bardzoooo dziurawy: brak możliwości dodania domeny, bo ktoś już mial na serwrach nazwy ją, limity ilości plików na serwerze nie zapisane wcześniej w regulaminie, etc. Jest tego naprawdę trochę.

Acha jeszcze, gdy zostanie zaatakowana pojedyńcza strona na serwerze to blokują cały hositing :D

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Ja powoli wynoszę się z nazwy. Miałem tam ze 25 katalogów i przekraczany limit, przeniosłem już 10 gdzie indziej, użycie procesora spadło, a teraz znów przekracza. Jakim cudem? Jedyna odpowiedź supportu - brak optymalizacji skryptów.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Posiadają autorski system, ale co z tego skoro jest on bardzoooo dziurawy: brak możliwości dodania domeny, bo ktoś już mial na serwrach nazwy ją, limity ilości plików na serwerze nie zapisane wcześniej w regulaminie, etc. Jest tego naprawdę trochę.

To nie są "DZIURY" tylko specyfika ich systemu.

Acha jeszcze, gdy zostanie zaatakowana pojedyńcza strona na serwerze to blokują cały hositing :D

Pisząc "hosting" masz na myśli "konto"? No a co mają innego zrobić? To jedyne rozsądne rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności