Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl to są jakieś kpiny!

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już dawno się stamtąd wyniosłem - mamy wolny rynek :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

mamy wolny rynek

Jak widać po tym donosie nie dla wszystkich jest to oczywiste ;) Ma być jedna cena do końca życia i to niska bo inni też mają niskie. I tyle! Tak ma być i już!!!111jedenjeden ;)

Ja zarówno w to, jak i w usługi naszych "gigantów" po prostu nie wchodzę. W twojej sytuacji nie możesz mieć żadnych żądań, nad tym się myśli wcześniej, na przykład opłacając hosting na 5 lat ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A te żądania to już nie mój problem :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nazwa/netart - oni chcą klienta który:

1) Kupi od nich szablonik strony firmowej za 1500 zł która wykorzystuje jedynie najprostsze funkcje php (include etc)

2) Jeżeli nie 1) to postawi swoją stronę ale najlepiej na statycznym html

3) Za taki hosting zapłaci kilka stówek rocznie

W ten sposób na jednym serwerze średniej klasy (który np. w ovh kosztuje 300 zł miesięcznie) mogą hostować i 5000 serwisów.

Przecież każdy średnio rozgarnięty widzi, że to jest firma która albo poluje na jeleni albo w maksymalny sposób utrudnia odejście - szczególnie jeżeli chodzi o domeny, transfer domeny z nazwa.pl do innego registrara to jest cyrk.

W ten sposób na jednym serwerze średniej klasy (który np. w ovh kosztuje 300 zł miesięcznie) mogą hostować i 5000 serwisów.

Ojojoj. Rozumiem, że można danej firmy nie darzyć sympatią ale bez przesady w fantazjowaniu: 300PLN _SERWER ŚREDNIEJ KLASY_? Hehe ;)

[...]

Ojojoj. Rozumiem, że można danej firmy nie darzyć sympatią ale bez przesady w fantazjowaniu: 300PLN _SERWER ŚREDNIEJ KLASY_? Hehe ;)

Nrm - wszystko rozbija się o to jak definiujesz co jest serwerem średniej klasy a co nie.

Dla mnie to jest serwer średniej klasy jeżeli chodzi o dedyki:

https://www.ovh.pl/se...wane/sp_32g.xml

Dla Ciebie to może być niska półka, kwestia interpretacji, metodologii etc. :)

PS. Pisałem o miesięcznym abonamencie nie koszcie kupna maszyny - może stąd wynikła pomyłka.

Dla mnie to przede wszystkim NIE jest sprzęt serwerowy ;) Ale pomijając już te PCty to także do średniej klasy nie mogę wbić zwykłych dysków sata i to w soft raidzie ;) Sprzęt w OVH to jak rower w hipermarkecie ;) Ale to już na marginesie bo fakt, nie ma co ciągnąć tego wątku ;)

Jakieś propozycje dla alternatywy nazwa.pl?

Za cenę 46 zł brutto można już przerzucić się na vps.

Nie wiem jak w biznes-host bo tam fajna promocja ale kurek jest zakręcony do 20Mbit

Może ktoś przejmie klientów Netart.... czekamy na propozycje

Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz.

Mam nazwę i powiem tak, support to dno bagna !, nie działało przekierowanie maili i zanim sobie poradzili przeszedłem chyba wszelkie stopie wtajemniczenia w każdy możliwy dział pomocy, po co rozwiązać problem jak można odesłać do kogoś innego...

Sam serwer jest ok mam na nim 5xpresta z 6+WP+ kilkanaście wizytówek klientów nikt się nie czepia ze przeciążam. Serwer mam już prawie 4 lata i jak na razie tylko raz była znacząca przerwa w działaniu za co muszę ich pochwalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności