Skocz do zawartości

[opinie] nazwa.pl to są jakieś kpiny!

kszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Już jeden temat tutaj zakładałem, ale chodziło o funkcję mail. Teraz jednak chciałbym się zapytać czy ktoś orientuje się, co jest nie tak, że zamiast strony www od czas do czas mam taki komunikat:

2022111500_1370508469.jpg

Jak sprawdzałem w logach do końca maja miałem logi wielkości 2-3 kB i były to zazwyczaj błędy, ale źle wpisana ścieżka do adresu, nic specjalnego. Teraz logi mam po średnio 10 kB, a problem jak odkryłem wiąże się z tym błędem

[Thu Jun 06 09:42:53 2013] [notice] idle timeout passed, shutting down

[Thu Jun 06 09:38:36 2013] [notice] Apache/2.2.20 (Unix) configured -- resuming normal operations

[Thu Jun 06 09:39:38 2013] [notice] idle timeout passed, shutting down

[Thu Jun 06 09:42:32 2013] [notice] Apache/2.2.20 (Unix) configured -- resuming normal operations

[Thu Jun 06 09:42:53 2013] [notice] idle timeout passed, shutting down

[Thu Jun 06 09:56:17 2013] [notice] Apache/2.2.20 (Unix) configured -- resuming normal operations

Co to jest? Coś źle po stronie serwera nic u siebie nie robiłem, a mam co jakiś czas taki błąd właśnie.

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dzwoniłem właśnie, mila pani powiedziała że to w trosce o jakość świadczonych usług robią pracy na serwerach w południe :D

Mówię jej jest to prawdopodobnie najdroższy szared w Polsce a grzebiecie na serwerach już 3 ci dzień i zawsze w okolicach południa. A Pani grzecznie opowiada ze dla tego są drodzy ze świadczą usługi na najwyższym poziomie :D

W każdym hostingu to się zdarza tylko nazwa ma taka strategie ze nic złego się nie dzieje :D i to jest wkurzające. Mam tam forum z lenistwa nie chce mi się przenosić :D

ktoś jeszcze zauważył jakiś problem ?

wszyscy co maja podłączone sensowne monitoringi, błędy się pojawiają cyklicznie a nie ciągle, dla tego nie wszyscy ich zauważają. Ale jak mówi support "problem jest znany" :D

...Mam tam forum z lenistwa nie chce mi się przenosić...

Mam podobnie (od 5 lat), ciekaw jestem ilu klientów mają przede wszystkim dlatego, że nie mają czasu na przenosiny ;) To plus spora kasa w reklamę i kasa się im kręci.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Serwery nie są najgorsze ( chyba to 2 raz w ciągu roku takie problemy) głownie jestem tam dla tego ze maja dobre zabezpieczenia i autorskie panele, jeszcze na ten rok dostałem rabat wiec zapłaciłem 370 ZL bodajże ale 600 nie zapłacę. Ale jak najbardziej znaną Polska firmę hostingowa pracownicy mogli by nieco szybsze rosząc głowa i rekami i w dziale obsługi klienta pani mogli by nie opowiadać takich bzdur, ale obstawiam ze czytają z karteczki co im napisali :D

Widzę, że nie jestem sam z tym problemem jak pisałem w logach i wcześniej nie zauważyłem tego problemu, a użytkuję już serwer ponad rok i było OK, dopiero od początku czerwca coś się zauważyłem, ze jest nie tak.. Ważne aby to zrobili i będzie dobrze. A co to jest wszyscy co maja podłączone sensowne monitoringi ja korzystam z tego co jest tylko w panelu

Chcielibyśmy poinformować, że podjęliśmy już odpowiednie działania, aby utrudnienia nie występowały w ciągu dnia. Była to wyjątkowa sytuacja, zazwyczaj tego typu prace wykonujemy w godzinach nocnych. Przepraszamy Was za te niedogodności i obiecujemy poprawę :)

W ciągu tygodnia miałem 2 razy ten błąd, ktoś obecnie też? I akurat dziś mi leżą u nich 4 strony...

I tak sobie spokojnie czekasz? To masz stalowe nerwy :P ja po 1h dostałbym szalu :P Miałem podobny problem na jednym z serwerów, ale skutecznie naprawili i już się nie wysypuje, musisz monitować, najlepiej zadzwoń na infolinię.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Oni coś popsuli przy ostatnich aktualizacjach (w długi weekend) ale nie na każdym serwerze, mnie się wysypywała strona kilka razy dziennie zanim doszli co jest nie tak, więc musisz ich "szczypac" ;)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności