Skocz do zawartości

Jaki to SWL?

thunder

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

administratorzy e-weba i gotlinku twierdzą że to nie ich swl, zablokowałem w nich domenę, nadal się wyświetlają linki, nie mam raczej podstawy twierdzić, że kłamią.

A ja mam podstawy twierdzić że jeden z nich nie udziela prawdziwych informacji...

Ponieważ jakaś menda od kilku miesięcy nawala jeden z moich sklepów linkami ewidentnie pochodzącymi z swl-a napisałem do w/w systemów z prośbą o sprawdzenie i ew blokadę.

Odpowiedzi nadeszły szybko zgodnie z przewidywaniami - to nie ja/nie mój system.

Napisałem więc do właściciela jednej ze stron która najwięcej napier.... linkami z prośbą o informację jaki ma system na stronie i dostałem odpowiedź:

e-weblink

"Od dziś nie przyjmujemy Stron opartych na mechaniźmie tagów, dzielenia wyników na podstrony, podziale na kategorie itp. System został przesycony tymi Stronami dlatego dla jego zrównoważenia zamykamy możliwość wprowadzania takich Stron do systemu. Wszystkie ujawnione Strony tagowe dodane od dnia 01 sierpnia będą usuwane. Dodatkowo wprowadziliśmy ograniczenia dotyczące przydzielania Linków Statlink na stronach “tagowych” na Stronach już wcześniej dodanych do systemu a przypadki skrajnie wykorzystujące tą metodę również będziemy usuwać. Docelowo gdy zasoby systemu zostaną zrównoważone nie wykluczamy możliwości ponownego dopuszczenia takich Stron ale algorytm nie będzie przydzielać Linków na takich podstronach w wymiarze większym niz 20% całego kontentu nietagowego. Prosimy o dopasowanie się do sytuacji zarówno z nowymi zasobami jak i z zasobami już dodanymi do systemu."

Od jutra takie wchodzą zmiany - rozumiem, tylko teraz pytanie, czy na odpowiednio dostosowanym WP, Joomla itd, akceptujecie strony ? Mam strony i tak usuwam z nich tagi, usuwam kategorie, archive i taką stronę przyjmiecie ? Bo nie którzy mi piszą że to powrót do html-a w co aktualnie nie wierzę.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

"Od dziś nie przyjmujemy Stron opartych na mechaniźmie tagów, dzielenia wyników na podstrony, podziale na kategorie itp. System został przesycony tymi Stronami dlatego dla jego zrównoważenia zamykamy możliwość wprowadzania takich Stron do systemu. Wszystkie ujawnione Strony tagowe dodane od dnia 01 sierpnia będą usuwane. Dodatkowo wprowadziliśmy ograniczenia dotyczące przydzielania Linków Statlink na stronach “tagowych” na Stronach już wcześniej dodanych do systemu a przypadki skrajnie wykorzystujące tą metodę również będziemy usuwać. Docelowo gdy zasoby systemu zostaną zrównoważone nie wykluczamy możliwości ponownego dopuszczenia takich Stron ale algorytm nie będzie przydzielać Linków na takich podstronach w wymiarze większym niz 20% całego kontentu nietagowego. Prosimy o dopasowanie się do sytuacji zarówno z nowymi zasobami jak i z zasobami już dodanymi do systemu."

Od jutra takie wchodzą zmiany - rozumiem, tylko teraz pytanie, czy na odpowiednio dostosowanym WP, Joomla itd, akceptujecie strony ? Mam strony i tak usuwam z nich tagi, usuwam kategorie, archive i taką stronę przyjmiecie ? Bo nie którzy mi piszą że to powrót do html-a w co aktualnie nie wierzę.

@Marches

Co wnosi Twój wpis do tego tematu ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności