Skocz do zawartości

Problem z linkami z wyników wyszukiwania po zalogowaniu się do konta google

Nakook

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem tutaj nowy - i w ogóle jestem totalnym świeżakiem jeśli chodzi o pozycjonowanie i inne tego typu historie dlatego proszę o wybaczenie na samym wstępie.

Od jakiegoś czasu pojawił się u mnie pewien problem, który po krótce postaram się opisać.

Kiedy w wyszukiwarce wpisuję frazę "15a" - (adres strony którą prowadzę: www.15a.com.pl) i google odnajduje go dość wysoko w wynikach wyszukiwania - klikam w link z wyników strona się otwiera i wszystko gra, problem pojawia się kiedy jestem zalogowany do swojego konta w google - wtedy kliknięcie w link w wynikach wyszukiwania powoduje wyświetlenie pustej strony, zaczytanie nagłówka i tyle... strona stoi w miejscu i wisi - nic się nie ładuje i nic się nie dzieje. Wpisanie adresu z ręki - otwiera stronę poprawnie.

Nie mam pojęcia czym może to być spowodowane - czy macie jakiś pomysł?

Pozdrawiam!

No to mnie zaskoczyłeś Bart. - ja sprawdzałem na swoim koncie, pracownika, żony i brata - i wszędzie ta sama historia... to ciekawostka... może Ci co mają stronę w google w kręgach mają ten problem? Kurde no głupi już jestem - nigdzie nie mogę doszukać się niczego w tej kwestii, google milczy, żadnych rozwiązań... masakra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności