Skocz do zawartości

Pozycjonowanie pod słowo cms

bobek358

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poradziłem sobie z pozycjonowaniem mojego serwisu www.maxdev.pl pod następujące słowa (nie były trudne więc zajeło mi to około 1 dnia pracy i tygodnia oczekiwania):

mdpro

md-pro

maxdev

mdforum

polski cms - tego nie robiłem, samo się wypozycjonowało

I jeszcze kilka innych mniej ważnych...

Ale chce aby serwis był przynajmiej na 3 stronie w google pod słowo cms. Kiedyś był już na piątej i wszystko szło oki, ale nagle strona znikła i nie ma jej wogóle pod słowo cms. Może macie jakies mał rady jak to naprawić. Nie zalezy mi na 1, 2 stronie w wynikach, bo do tego to już trzeba mieć duże umiejętności, ale tak 3 4 na poczatek wystarczy.

Pozdrawiam i mam nadziję że coś wspólnie zdziałamy.

jest róznica pomiędzy zapytaniem madpro (Wyniki 1 - 10 spośród około 524,000) a zapytaniem cms (Wyniki 1 - 10 spośród około 4,870,000 )

Poprostu na łatwe frazy wysoką pozycje można uzyskać przez odpowiednie meta, a z trudniejszymi to już czeba sie namęczyć, najlepiej jak sie nie znasz na pozycjonowaniu zlecić to komuś.

a czym sie różni pozycjonowanie na mniej konkurencyjne frazy do tych mocno obsadzonych ??

fraza która ma dużo wyników wcale nie musi być pozycjonowana, w tym wypadku "polski cms" nie jest pozycjonowany i można wskoczyc bardzo łatwo na wysokie pozycje.

zapraszam do lektury forum, a wszczególnosci działu dla początkujacych.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Podlacze sie pod temat... bo mam pytabnie odsnie filtra czyli tego co spotkalo Kolege najprawdopodobniej

Czy mozliwy jest filtr w wypadku zapytania w google:

pośrednictwo pracy anglia

gdzie na zapytanie pośrednictwo pracy jest strona widoczna, co prawda narazie na 7 stronie (ale nie w tym rzecz). To samo zapytanie" pośrednictwo pracy irlandia

Wyglada mi to na filtr bo wczoraj byla 2 strona dzis nie ma w pierszej 25 :D Filtr czy nie filtr?

Pozdrawiam

BENY

Pozdrawiam

BENY

poszukujesz luksusowego apartamentu wejdz na apartamenty Kraków

Dzięki sir nimek, teraz jestem pewien że mam filtra od google. Oto dowód:

https://www.google.pl/search?q=allinanchor:...l&start=30&sa=N

4 strona a w normalnym wyszukiwaniu mnie nie ma :D

Może są jakieś sposoby na ich ominięcie?

Dodano:

Poczytałem kilka wątków i chce założyć inną domenę np www.maxdev.vel.pl i moje pytanko:

Filtr nie będzie obejmował tej domeny, ale czy nie połapie się po treści że to ta sama starona?

Po prostu zostawię domenę maxdev.pl tak jak jest (może kiedyś odblokują), a dołoże maxdev.vel.pl i wypozycjonuje na słowo cms. Jakies wyjście jest. A musze pod te słowo, bo wtedy staty urosną.

po krótce żeby do szukajki nie odsyłać.

nie masz bana tylko filtr na jedną frazę.

Może potrwać pare miesięcy albo nawet lata.

jak zrobisz nową domene i podepniesz ja pod tą sama witryne to dostaniesz filtr na duplicat conntent i moga obie domeny zostać zbanowane.

jak chcesz to zrób nowy serwis może być w 60-70% identyczny

dymna.jpg

Ja wiem że mam filtr, tylko napisałem stwierdzenie że jak zrobie stronę i będą do niej prowadziły dwie domeny, to wtedy będzie kompletny ban. No nic pozostaje mi chyba czekać, ale jak nie odblokują do czerwca, to robię przebudowę (bo mam ją w planach).

przebudowa nie da Tobie nic w tym wypadku.

ale jak zrobisz nowy serwis i postawisz go na nowej domenie to bedzie ok. bedziesz miał 2 serwisy co prawda dwa razy więcej pracy przy pozycjonowaniu ale zawsze coś w zapasie. albo kupic nowa domenę zrobić przekierowanie 301 na nowa i pozycjonowąc od pocżatku na nowej.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności