Skocz do zawartości

Katalogi

Młodziak

Rekomendowane odpowiedzi

TheMatthew173, o 07 czerwiec 2013 - 22:49, powiedział:

Grupa grupie nie równa. Co innego 25 zadbanych katalogów, a co innego 100 WP-Katów masówek.

Eh Matheuszku... jak czytam Twoje posty to mnie śmiech ogarnia

Blake, domyślam się z czego wynika ta irytacja u Ciebie ale nie, nie miałem na myśli twoich katalogów ;)

Kocham Polskę

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

domyślam się z czego wynika ta irytacja u Ciebie

Nie domyślasz się...

Moja irytaja nie wynika z tego, że nie mam popytu na multikody, bo uwierz mi, że już tyle ich sprzedałem, że mam na odnowienie domen na najbliższe 3 lata.

Ona bardziej wynika z tego, że taki @roli, który nie ma pojęcia o linkowaniu twierdzi, że katalogi są złe :)

Katalogi są dla ludzi MYŚLĄCYCH a nie dla półgłówków, którzy gdzieś wyczytali, że aby być na daną frazę wysoko to trzeba zdobywa linki z anchorem na tą frazę i jeszcze je na siłę indeksować blastami z tysięcy komentarzy. POMAGAM ludziom, którzy zbłądzili, ale jeżeli ktoś błądzi i pomimo odgłosów zza światów nie chce pomocy to niech brnie dalej w ślepy zaułek. Nie moja sprawa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ona bardziej wynika z tego, że taki @roli, który nie ma pojęcia o linkowaniu twierdzi, że katalogi są złe :)

Blake pocieszaj sie dalej... nie rozumiesz jednego wielki mistrzu pozycjonowania, po prostu brzmisz niewiarygodnie, jak najnizszej klasy sprzedawczyk reklamujący swój towar do prania dywanow, ktory na sile mi bedzie udowadnial jak cudowny to srodek. Nie rozumiesz ze ktos postronny nie mający interesu w jakichs multikodach srodach bedzie brzmial wiarygodniej?

Napisalem, ze masz smieciowe katalogi to nie mam pojecia o linkowaniu? Juz pierdyliard disavowow zostalo puszczonych w twoje katalogi niestety. Kazdy ma swoje zdanie na dany temat, chyba nie bardzo to rozumiesz, bo nie ma zadnej dyskusji z toba, tylko jakies obrazanki przepychanki.

Katalogi są dla ludzi MYŚLĄCYCH

i zdanie podtrzymuję....

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

chyba nie bardzo to rozumiesz, bo nie ma zadnej dyskusji z toba

Napiszę po raz sześćdziesiąty piąty, pokaż konkretne testy, które udowadniają, że katalogi szkodzą, bo póki co to widzę tylko

jakies obrazanki przepychanki

Powiedziałbym raczej że dla leniwych

Nie znam nikogo, kto zamiast upraszczać sobie życie robi pod górkę :) 90% polskich fraz można zrobić samymi katalogami tak samo jak samymi swlami, trzeba tylko wiedzieć jak ich użyć.

Powiedziałbym raczej że dla leniwych

Nie znam nikogo, kto zamiast upraszczać sobie życie robi pod górkę :) 90% polskich fraz można zrobić samymi katalogami tak samo jak samymi swlami, trzeba tylko wiedzieć jak ich użyć.

No, blake, nie przesadzaj z tymi 90% :D

Chyba że masz na myśli "zrobienie" na dosyć krótki okres czasu to sie zgodze :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Chodziło mi o ogół fraz, bo chyba nikt nie pozycjonuje tylko ogólnopolskich, czyli o frazy regionalne, długie ogony.

Wy w ogóle pozycjonujecie tutaj czy to forum pogaduszek?

Po aktualizacji pingwina drugiego, samo się pozycjonuje, a więc jest czas na pogaduszki.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Samo się pozycjonuje ciekawe :) amatorsko sam to robie i coś tam o pingwinach mi się obiło o uszy ale jakoś nie zwracam na to uwagi, czytam,pytam,testuje i to mi wystarczy. Dobry kolega mi doradził to forum ale zauważyłem że za nim coś ciekawego znajde muszę się przez tony bezużytecznej treści przedrzeć i stracić mnóstwo czasu. A widze że jest tu dział pogaduszki i nie rozumie czemu moderatorzy na to pozwalają. No ale nie moje podwórko nie moja sprawa. Jako osoba z boku mogę powiedzieć że nie ciekawie to wygląda.

Muka, oczywiście Ty by chciałeś zęby Tobie tłumaczenie tutek Zenka ktoś zrobił z rosyjskiego na polski, wysłał na PW, i jeszcze jakieś mini szkolenie jak robić szablony, lub żeby 100 osób odpowiadało na Twoje pytanie, ale niestety tak to nie działa. Tu tzreba samemu się szkolić, szukać potrzebnych info a jest tego ogromna ilość. Myślisz że zarejestrujesz konto napiszesz w temacie Zennopostera parę postów z pytaniami co robić i jak, i wszyscy się rzuca na pomoc? Pokaz że ty tez możesz coś dać zamiast ciągle zadawać pytania i oczekiwać na pomoc a może to się zmieni.

i nie rozumie czemu moderatorzy na to pozwalają

Moderacja na PIO jest i nie gorsza jak na innych forach tego typu, dość szybko temperują. Po drugie to prywatne forum co ma właściciela który sam ustala strategie, zasady. Udzielanie się na PIO wcale nie jest obowiązkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności