Skocz do zawartości

Katalogi

Młodziak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W sprawie katalogów już zostało napisane, góra jest około 100 katalogów do których opłaca się stronę dodawać . Kogoś kto chce zrobić wartościowy katalog stron to zapraszam do dokładnego zebrania i przeanalizowania wszystkich wypowiedzi goglarzy w temacie katalogów (nie mam na myśli bynajmniej klakierów tylko pracowników) , podpowiem aby czytać między wierszami :) .- recepta na dobry katalog jest jak na dłoni.

Niektórym popierdzieliły się i pomieszały pojęcia unikalnej treści z unikalną zawartością katalogu, tyle w temacie :)

To, że to wina podpierdalaczy to już swoją drogą.

Nie tylko ich wina

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale przyznać trzeba, że po ostatnim pingwinie katalogi straciły na mocy. To, że to wina podpierdalaczy to już swoją drogą.

Po ostatnim pingwinie pozycjonowanie stało się tak proste jak 5 lat temu. Więc źle odbierasz stratę mocy(nie mówię o katalogach/zapleczach oflagowanych). Można powiedzieć że większość tego co uznawaliśmy za "ma moc" - ją straciło, ale co innego zyskało i to jedyna zmiana. Zmiana nie odczuwalna dla różnicujących skrypty/zaplecza/linki(+ pewne niewielkie działania onsite).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Muka, oczywiście Ty by chciałeś zęby Tobie tłumaczenie tutek Zenka ktoś zrobił z rosyjskiego na polski, wysłał na PW, i jeszcze jakieś mini szkolenie jak robić szablony, lub żeby

100 osób odpowiadało na Twoje pytanie

ale niestety tak to nie działa.

Zauważyłem :)

Tu tzreba samemu się szkolić, szukać potrzebnych info a jest tego ogromna ilość

.

Pokaz że ty tez możesz coś dać

zamiast ciągle zadawać pytania i oczekiwać na pomoc

a może to się zmieni

Na pewno nie z twojej strony.

Pozdrawiam MaxPan oraz forumowiczów.

Nie może a na pewno, dla mnie takie słowo jak może istnieje tylko z "rz" !!

I tak pisze w języku polskim o wiele lepiej jak ty w jakim kol wiek oprócz polskiego,bo nie jestem Polakiem i Polskiego uczyłem się sam co zresztą pisze w moim profilu :D

Pozostała cześć twojego precla komentować nie będę bo moglem by po raz kolejny urazić Twoja dumę, jestem tolerancyjny jak by dziwnie to nie brzmiało :D

niestety 95% w j.angielskim

nie prawda, w języku rosyjskim jest większość info do zenno. To właśnie pokazuje ze wcale nie studiowałeś wszystkiego co związane z Zennoposterem

Wracając do tematu katalogów Darek(strateusz) dość trafnie to ujął. Jak przy każdym update nic nie tracą osoby co maksymalnie różnicują źródła linków, sposoby linkowania, typy linków i jeszcze parę rzeczy.

I tak pisze w języku polskim o wiele lepiej jak ty w jakim kol wiek oprócz polskiego,bo nie jestem Polakiem i Polskiego uczyłem się sam co zresztą pisze w moim profilu

Pozostała cześć twojego precla komentować nie będę bo moglem by po raz kolejny urazić Twoja dumę, jestem tolerancyjny jak by dziwnie to nie brzmiało

nie prawda, w języku rosyjskim jest większość info do zenno. To właśnie pokazuje ze wcale nie studiowałeś wszystkiego co związane z Zennoposterem

Tak.

@Muka zadajesz pytania które można sprowadzić do: Jak mam zrobić?

Ucz się chłopie, a z pewnością dostaniesz jakieś podpowiedzi.

Co do MaxPan, jedziesz na niego, ale jest to gość który na prawdę potrafi pomóc. Ja też z nim się kłóciłem, a jednak dostałem od niego pomocne info, jest w temacie tego forum, nie powiem jakim, jak chcesz poszukaj, nauczy Cię to szukania.

Nie ma tak że ktoś Ci poda wszystko na tacy że zrób czynność A, potem B, potem C.

Panowie, każdy długo się uczył i wiedzy nie da na talerzu.

@Muka zadajesz pytania które można sprowadzić do: Jak mam zrobić?

Tak to prawda do tego można sprowadzić moje pytania o zennoposter.

Ucz się chłopie, a z pewnością dostaniesz jakieś podpowiedzi.

Uczę się na okragło, przepraszam że trudniejszych pytań nie zadałem .

Co do MaxPan, jedziesz na niego

Nie prawda

ale jest to gość który na prawdę potrafi

Tak wiem nie neguje tego.

pomóc

Wierze ci

Ja też z nim się kłóciłem, a jednak dostałem od niego pomocne info

Ja się nie kłóciłem w żadnym momencie.

Nie ma tak że ktoś Ci poda wszystko na tacy że zrób czynność A, potem B, potem C.

Wiem o tym, ale są pytania których się nie da zadać inaczej.

Panowie, każdy długo się uczył i wiedzy nie da na talerzu.

Oczywiście rozumiem to naturalne, i jak mówiłem jeśli były to pytania z zakresu typu pro to przepraszam, muszę się jeszcze wiele nauczyć ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności