aleobciach Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jestem nowy na forum i uprzedzam, że do tych czas nie miałem nic wspólnego z pracą w sieci. Mam jednak problem, a Wasze głosy na forum są rzeczowe nawet te, w sprawach "drażliwych". Postanowiłem wykonać sobie stronę. Wybrałem nazwę.pl, gdzie kupiłem kreatora i domenę. Wykonałem stronę a teraz nie mogę jej opublikować. "Specjaliści" firmy głowią się nad tym prawie dwa tygodnie, natomiast ja dostaję lapidarne odpowiedzi, w których każą czekać. Nie wiem, co może być przyczyną. aby stronę wykonaną w ich programie nie móc umieścić na ich serwerze (tak to rozumie). Ponad to zapłaciłem i nie otrzymałem towaru. Strona jest mi potrzebna, a ja czuję się jak bym kupił kota w worku i próbował się dogadać z fantomem (patrz: biuro obsługi klienta). Muszę tą sytuację zmienić jak najszybciej. Z góry dziękuję za głos rozsądku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Z góry dziękuję za głos rozsądku! Strona z generatora... głos rozsądku powinien do Ciebie przemówić przed wykupieniem takiej usługi. To forum to nie support netartu, więc raczej nikt nie odpowie, bo niby co ma odpowiedzieć... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ...bo niby co ma odpowiedzieć... Przykładowo to: @aleobciach znajdź firmę, albo i jakiegoś freelancerka, którym zapłacisz raz za zrobienie strony i jedyne co będzie Cie interesowało to opłacenia raz w roku domeny i hostingu. To co Ty zrobiłeś łasząc sie na super reklamy, pewnie z mailingu, to "aleobciach", a wiesz czemu? Bo jak Ci się znudzi opłacanie co roku hostingu jak juz sie skończy promocja, jak Ci sie znudzi opłacanie abonamentu za stronę z kreatora (tu chyba tez sa roczne, a może i miesięczne opłaty), jak Ci się znudzi odnawianie domeny po cenie, która jest chyba średnio ze dwa razy wyższa niż u kilku porządnych graczy na rynku domen, to zostaniesz z niczym. A niczym, bo domene może i przetransferujesz, hosting mnoże i zmienisz na tańszy, ale strone będziesz robić od nowa, bo nikt Ci nie da czegoś co nigdy nie było Twoje. Nie wiem, że ludzie dają sie nabierać na te sklepy, strony w promocji 50, 60, 90%. Szczególnie, że sami maja firmy i wiedzą, że na czymś trzeba zarabiać, a najlepiej się zarabia na głupocie, przepraszam, naiwności nowych Klientów, którzy łapią się na wielkie obniżki danej usługi. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zrezygnować z tego i prosić o zwrot kosztów z powodu niedorzynania umowy i zając się prawdziwą stroną Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleobciach Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ale obciach, jak widać nie bez powodu. Nie miałem pojęcia o kosztach jakie Zakręcony wymienia. Jak ktoś chce ode mnie usługę to robię kosztorys i jak zleca, wykonuję i tyle płaci. Nie nabyłem innych nawyków biznesowych. Więc po uzyskaniu tele-informacji o "wszystkich" kosztach, także tych po-promocyjnych podjąłem decyzję. Kreator w "założeniu" ma taką zaletę, że pozwala ma bieżąco modyfikować stronę, która miała mi służyć jedynie do prezentacji i kontaktu a nie bezpośredniej sprzedaży. Dziękuję jednak za odpowiedzi. Jak mam zabrać się do rezygnacji, czy wystarczy e-mail, bo takiego druku to chyba nie mają, ze zwrotem kosztów będzie kiepsko? P.S. nie robię support netartu,użycie nazwy, gdy czytam Wasze wpisy było zbędne. Dzięki ! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie miałem pojęcia o kosztach jakie Zakręcony wymienia Wiesz, ja jestem teraz zainteresowany sprzedażą domu i nie wyobrażam sobie zlecić tego pierwszemu lepszemu pośrednikowi, który nawinął mi się pod rękę. Jak ktoś chce ode mnie usługę to robię kosztorys i jak zleca, wykonuję i tyle płaci. Normalna sprawa, każdy tak postępuje, ale jak byś miał ceny 2x wyższe niż konkurencja to myślisz, że miałbyś tylu klientów? Więc po uzyskaniu tele-informacji Od domokrążców też wszystko kupujesz? (teraz akurat jest ich mniej niż 10 lat temu, ale porównanie podobne). Kreator w "założeniu" ma taką zaletę, że pozwala ma bieżąco modyfikować stronę Za jednorazową opłatą 300 zł netto masz to samo (700 zł z profesjonalną grafiką). Różnica jest taka, że taki sam generator ma każdy, własne logo i własną grafikę nieliczni (a podejrzewam, że koszty zbliżone). która miała mi służyć jedynie do prezentacji i kontaktu Uwierz mi, że Twoja strona firmowa w sieci jest dzisiaj więcej warta niż tysiąc bilboardów przy głównych tranzytach w kraju a jej wizerunek to połowa sukcesu. Jak mam zabrać się do rezygnacji Przeczytaj regulamin, który zaakceptowałeś. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleobciach Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jesteś niezwykle miły Blake, tak jak Blake. Spróbuję rozwiązać problem. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muka Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jeśli jest przecena czegoś to znaczy że się słabo sprzedawało i trzeba się tego pozbyć. Żaden normalny sprzedawca nie obniża cen czegoś co się dobrze sprzedaje ogólnie rzec biorąc z paroma wyjątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.