Skocz do zawartości

OsCommerce - problem - Title kategorii identyczne jak jej nagłówek

Raskol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Piszę ponieważ gryzę się z problemem, a wiem, że jest tutaj wielu specjalistów :)

Posiadam nowo założony sklep internetowy oparty na skrypcie OSCommerce (dystrybucja esklep-os.com). Podczas przypisywania kategoriom na sztywno (osobno dla każdej kategorii) tagu <title>, jego zawartość jest powielana na podstronie danej kategorii, bezpośrednio pod napisem "Znalezione produkty" (klasa PageHeading). Nie muszę oczywiście wspominać, że wygląda to bardzo źle.

Docelowo chciałbym, aby w tym miejscu wyświetlała się jedynie nazwa danej kategorii, nie zaś zduplikowana zawartość tagu <title>.

Drugim rozwiązaniem jest usunięcie odpowiedzialnej za wyświetlanie nagłówka klasy PageHeading, jednak nie wiem, który plik jest za to odpowiedzialny.

Oczywiście mogę przypisać domyślne metatagi dla wszystkich kategorii, ale z racji zróżnicowania produktów w nich występujących, wolałbym tego nie robić.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności