Skocz do zawartości

Ktoś testował precle jakiegoś emseo.pl? :P

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Sylar coś ty to nie jego, na bank :D To precle Michała, on dziwi się że ktoś ma 3k precelków, są ludzie co maja 7k. Ja mam 4k tylko tych co pokazałem :D , była ekipa z 5k preclami na autorskim prawda padła firma .Jest ogólnie tego do groma w prywatnym obiegu. To że czegoś niema na PIO nie znaczę ze tego niema w ogóle.

Ja dodaje klientom strony i są zadowoleni z efektów, tylko że dodaje do większej ilości precli których nie ma w ofercie.

Ostatnio puszczałem klientowi frazy związane z klubami imprezowymi w Krakowie i na 10 fraz które podał 2 mu po miesiącu nie weszły do topa. Połowa fraz była stosunkowo prosta, a druga połowa była średniej trudności.

• 2 tygodnie później...

Skorzystalem z usługi i powiem szczerze. NIE KUPOWAC! Im mniej backlinkow wychodzących tym większy power dla moich stronek :D . Hehe, a tak na serio to przetestowalem na 6 tronka i sredniej konkurencyjnosci hasla powchodzily mi w topy i trzymają sie już 4-5 m-cy. Za tą cene myśle że ryzyko nie jest spore. Można z gościem pogadac i omówić schemat dodawania. Kontakt cały czas jest więc pełen relax.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Precelki są ok, dopiero zaczynamy przygodę z seo dla naszego sklepu i na start zakupiłem pakiet 1000 szt i do tego mocnejsze katalogi z seolight dodawane ręcznie, mogę powiedzieć że efekt jest zadowalający nawet te bardzo trudne frazy ruszyły a po wykonaniu dostaliśmy pełen raport. Teraz zakupiliśmy od nich jeszcze jeden pakiet, jakbyście wiedzieli gdzie jeszcze można dostać dużo fajnych katalogów czy precli w dobrej cenie będziemy wdzięczni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności