Skocz do zawartości

Jak trwałe linki z forum ?

moh

Rekomendowane odpowiedzi

Ale na forach zamieścić można też link w profilu i często przy każdym poście będzie ten link widoczny w postaci przycisku. Warto zdobywać linki z for mocnych oraz bez względu na PR z tych for na których jest twój temat, te same słowa, które chce się wypozycjonować

No właśnie podejrzewam, że google zbanowało mi wczoraj stronę główną z powodu anchora w stopce. Posty była dwa. Na jeden z nich kliknąłem i jak by tu powiedzieć świtało zgasło. Wczoraj zniknęła strona główna. Informacji w webmaster zero, wskazuje na to że zrobił to automat googla.

Sprawdzałem bota googla. Gdzieś w momencie kliknięcia albo po, bot był ostatni raz na stronie. Poczekam do dzisiaj na indeksowanie. Teraz wykasowałem te anchory w stopce i wrzuciełm do tekstu. Strona www.jpfinance.pl. Chyba że ktoś mi robi koło pióra.

Podstawa aby forum nie było zaspamowane, jak po tobie pojawi się 500 via..r, to G zacznie traktować to forum jak farmę linków, jak napiszesz 50 postów z linkiem, a tematy będą krążyć przez cały czas to link nie zginie.

Nie chcę siać paniki. Zauważyłem, że w google webmaster mam błąd indeksowania 403. Przypuszczam, że to zemsta wykonawcy strony z którym wszedłem w spór. W WordPressie w sekcji Bezpieczeństwo mam zbanowane poniższe IP :

77.254.179.10

81.219.90.106

66.249.78.3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności