Skocz do zawartości

Zmiana strony a pozycja

panproblem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

postanowiłem kompletnie przebudować moją stronę WWW. Problem w tym, że mam już dość ciekawe (moim zdaniem) pozycje w Google na wybrane przeze mnie frazy i w związku z tym zastanawiam się teraz czy po usunięciu starej wersji strony i wgraniu nowej - stracę pozycję. Może są jakieś konkretne wskazówki do zastosowania w tym przypadku? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!

Jasne, że są :)

- zmienią się urle poszczególnych podstron ?

- zmieni się sposób konstruowania tytułów ?

- jak to jest duża strona ? (ilość podstron)

*jak duża to ile namieszasz w strukturze linkowania :)

Witam, tak, zmienią się urle poszczególnych podstron, również zmieni się sposób konstruowania tytułów. Strona ma ok. 15 podstron (portfolio).

Jeśli się zmienią urle to stracisz BL prowadzące do podstron, mieszanie titlami też nie jest wskazane. Dużo też zależy jakie masz proporcie BL do głównej / BL do podstron

Nie jestem pewien czy tak się da zrobić ale najprawdopodobniej można zrobić przekierowanie ze starych podstron do nowych.

Niech się ktoś może wypowie na ten temat bardziej obeznany:)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

W przypadku zmiany urli przekierowanie 301 jest najlepszym rozwiązaniem.

Jeśli chodzi o treść i o title to warto przeanalizować czy są lepsze od poprzednich czy nie i w razie czego poprawić.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności