japek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Steve Jobs - 15 pytań Tonery Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 złapałem ich producenta mojego ulubionego soku pomidorowego Dawtona - nie odgadł Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Niestety po 20 pytaniach nie zgadł Radiosud - Matchbanker / Tarnowska - Matchbanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Eee tam, padł na Szariku, Janku i Gustliku, oczywiście oddzielnie, frajer nie wie co to takiego Czterej Pancerni i Pies, bredzi coś o Reksiach i Hansie Klossie Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mnie Szarika odgadł po kilku pytaniach Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluefrog Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Książę Igthorn z Gumisiów zgadnięty po 24 pytaniach Prywatne pozycjonowanie - blog dla osob, które pozycjonują samodzielnie swoje strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizzarder Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja zagralem 6 razy. Juz za 1 razem nie zgadl Leszka Millera, ale moze to dlatego, ze dwa razy dalem "Nie wiem" - powiedzial, ze to palikot. Pozniej byl bezbledny - Yyvone Stahovsky, Kapitan Bomba, Twój pies, Szarik Wlasnie odgladl Kazimiere Szczuke mimo 4 odpowiedzi "Nie wiem". Jedno pytanie mnie rozwalilo - czy twoja postac jest brzydka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Z Duke Nukiem szybko sobie poradził :-) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WI777 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Faraona mi odkrył bezpośrednio po pytaniu "Czy mieszka z matką" a ja odpowiedziałem "nie wiem" Bot ma ewidentny błąd z odróżnieniem czasu teraźniejszego od przeszłego w zadawanych pytaniach, choć czasem zada pytanie czy postać żyje, pewnie tak na wszelki wypadek. No dobra, czepiam się, zabawa jest świetna P.S. Annę Grodzką odkrył po czterech pytaniach, pierwsze pytanie było "Czy jest kobietą" moja odpowiedź "nie wiem" i poszło błyskawicznie po upewnieniu się czy nie jest z Ameryki! Tutaj będą zaj...iste trzy linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ehh... Po 109 pytaniach kolega się poddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Po 50 pytaniach odgadł Bukę z Muminków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 23 pytania i odpadł cienias Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bird Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 W dniu 10.06.2013 o 11:24, protus napisał(a): Po 50 pytaniach odgadł Bukę z Muminków No to słabo odpowiadałeś bo mi Bukę zgadł po 13 pytaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Przy 60. pytaniu wyskoczył komunikat "Przepraszamy, wystąpił błąd" - nie odgadł Khalidova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Eee, nie zgadł Misia Push-upka :] Strzelał Uszatek Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.